Local

Firma Total Post, reclamata de iesenii nemultumiti

Publicat: 29 sept. 2014
1

In aceasta luna, mai multi clienti au depus mai multe sesizari la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi impotriva firmei de curierat Total Post. Acestia au reclamat faptul ca facturile ajung la destinatari cu intarziere, iar teancuri intregi cu facturile E.ON sunt lasate gramada in scarile de blocuri si nu mai ajung la clienti sau sunt incurcati destinatarii. Alte reclamatii au mai fost depuse la CJPC Iasi la inceputul acestei luni, iar zeci de clienti nemultumiti s-au plans de serviciile firmei de curierat la sediul central al Postei Romane.

Citeste si: Sute de mii de ieseni sunt afectati. O firma de curierat este acuzata ca isi bate joc de clienti

O situatie halucinanta este in unele sate unde facturile sunt lasate la bar si clientii se trezesc somati sa plateasca fara sa stie de ce. In urma cu doua luni, firma de curierat rapid Total Post a preluat serviciile Postei Romane privind livrarea facturilor E.ON la abonatii din judet. Schimbarile au fost facute pentru a eficientiza acest serviciu, mai ales ca au fost disponibilizati o parte din angajatii Postei Romane, iar lipsa personalului afecta cetatenii. Insa eficientizarea a ramas doar o idee, iar clientii s-au trezit ca nu mai primesc facturile. Motivele ar fi fost lipsa personalului, fiind vorba de un singur angajat de la Total Post care livra facturile in mai multe comune, fata de un factor postal care ducea facturile intr-o singura comuna, cum avea Posta Romana. Comisarii din cadrul CJPC Iasi verifica reclamatiile si in cazul in care acestea sunt intemeiate, se vor aplica sanctiuni.

Citeste si: Firma Total Post, reclamata la Protectia Consumatorilor Iasi
Comentarii
  • in iasi prin scarile blocurilor,la sate prin crasme,un exemplu la pausesti com dumesti la barul lui luta,dau afara oameni si angajeaza pe un salariu de 6 mil,niste mafioti

Adauga un comentariu