Cabinete medicale

Firme Aparatura medicala – Aparatura electrochirurgie

Publicat: 05 oct. 2012

Firme Aparatura medicala » Aparatura electrochirurgie
1. Medical Tech SRL, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: Brasov
Adresa: Calea Bucuresti 92
Telefon:  0729307206
Mobil:  –
Fax:  –
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/medical-tech-20362

  www.medical-tech.ro

SC MEDICAL TECH SRL importa si comercializeaza aparatura medicala: ecografe ( ecografe portabile, ecografe laptop, ecografe tableta, ecografe stationare, ecografe doppler color, ecografe veterinare), electrocardiografe (electocardiografe cu 1 canal, electrocardiografe cu 3 canale, electrocardiografe cu 6 canale, electrocardiografe cu 12 canale), holtere ECG, monitoare functii vitale, spirometre, audiometre, combina medicina muncii, etc. mobilier medical: canapele consultatie, scaune ORL, canapele ginecologie etc . Preocuparea noastra este de a aduce pe piata romaneasca produse de calitate la un pret scazut. Pentru clientii ce doresc sa-si schimbe aparatura oferim sistem buy-back in conditii avantajoase.

2. Medirom Instruments, Iasi
Localitate: IASI, Judetul: IASI
Adresa: B-dul Poitiers nr.10
Telefon:  0232239990
Mobil:  0744517478
Fax:  0232239990
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/medirom-instruments

  www.electrochirurgie.ro

Medirom Instruments este o firma nou infiintata pe piata si vine in ajutorul celor care aplica electrochirurgia. Ne propunem ca acest domeniu sa fie abordat intr-un mod profesionist si sa va punem la dispozitie absolut tot cea ce este necesar atit din punct de vedere material cit si informational. La ora actuala, avem cele mai bune oferte de pe piata, calitatea produselor fiind optima. Furnizam toate tipurile de accesorii utilizate in electrochirurgie, fabricate sub brandul Medirom Instruments.

3. Meditech, Baia Mare
Localitate: Baia Mare, Judetul: Maramures
Adresa: Transilvaniei Nr. 2A/12
Telefon:  0262-274161
Fax:  0372-876471
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/meditech

  www.meditech.ro

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.
Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.
MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.
Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.
Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.
Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.
Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

4. Siderplast Romania, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: BRASOV
Adresa: 
Telefon:  0722338827
Fax:  0722338827
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/siderplast

  www.amenajarispitale.ro

SIDERPLAST ROMANIA, societate infiintata in 2001, prezinta in Romania cea mai vasta gama de solutii arhitecturale si de dotari specifice (mobilier medical), necesare proiectarii, executiei si dotarii unui spital, precum si intreaga gama de servicii conexe: evaluare, proiectare, aplicare/instalare etc. Toate produsele si sistemele noastre sunt integrate unui concept general, SIDERHEALTH WELLCARE , care satisface, in cele mai mici detalii, prevederile normelor de specialitate ale UE.
CONCEPT
Scopul conceptului nostru SIDERHEALTH WELLCARE este de oferi clientilor nostri un program care sa le permita o eficienta maxima a actului medical, in conditiile unui control eficient al procesului de planificare.
Cu SIDERHEALTH WELLCARE starea de bine, bunastarea pacientului devine sistem, din punct de vedere al asistentei medicale, al ergonomiei si estetic.
ASISTENTA MEDICALA: conceptul pe care se bazeaza produsele noastre, ofera clientilor nostri ceva foarte important: TIMPUL si LINISTEA necesare pentru a se ocupa de cel mai important aspect al actului medical: pacientul
ERGONOMIA: tehnologia noastra lucreaza pentru pacient, impreuna cu personalul medical si nu deranjaza actul medical.
ESTETICA: Un design placut, un ambient prietenos ajuta in procesul de recuperare. Cooperarea noastra cu companii de renume in domeniu se traduce in produse prietenoase, forme si culori placute, calde.
DESPRE NOI :
SUNTEM IN PERMANENTA LA DISPOZITIA CLIENTILOR
Echipa nostra de tehnicieni, impreuna cu departamentele comercial si juridic, va ofera intreaga lor experienta si sunt, zilnic, la dispozitia clientilor nostri.
Schimbul permanent de informatii cu operatorii din sistemul sanitar, permit echipei nostre sa fie in permanenta « la zi » cu ultimele cerinte si solutii din domeniul medical. De la o simpla solicitare, cerere de oferta si pana la proiecte dintre cele mai complexe, totul este tratat cu maxima seriozitate, competenta si exigenta de catre specialistii nostri, pentru a oferi clientilor, solutiile optime.
MUNCA IN ECHIPA, ALATURI DE PARTENERII NOSTRI
Design si functionalitate sunt prerogativele departamenului de proiectare, care, asistat de cele mai performante sisteme de proiectare, ale noastre si ale furnizorilor nostri, cauta si dezvolta in permanenta solutii noi, pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale unei piete in continua evolutie.
DESIGN AND FUNCTIONALITATE
Piata mobilierului si echipamentelor pentru spitale se modernizeaza si evolueaza foarte, foarte repede, Departamentul nostru de analiza si proiectare, impreuna cu departamentele R D ale furnizorilor nostri, analizeaza in permanenta aceasta evolutie si este in masura sa adapteze produsele noastre cerintelor in permanenta schimbare ale operatorilor medicali.
ARTA DE A „STI CUM SA FACI”
Furnizorii nostri acorda in permanenta o mare importanta resurselor lor umane si inovatiilor tehnologice. Inaltul standard de calitate al produselor este garantat de utilizarea unui personal de o inalta calificare si a unor tehnologii de varf.
INSTALAREA PERFECTA-GARANTIA REZULTATULUI FINAL
Echipele specializate de instalatori, garanteaza rezultatul final al fiecarei vanzari. Prea des se uita faptul ca o livrare, o vanzare nu se finalizeaza in momentul semnarii unui contract ci numai printr-o livrare corecta si la timp si printr-o instalare perfecta a produsului. Aceasta faza delicate a fiecarui proiect (instalarea) este intotdeauna urmarita si supervizata de personalul nostru, care garanteaza descarcarea, asamblarea si pozitionarea produselor conform planurilor a tuturor produselor livrate.
SERVICE SPECIAL POST-VANZARE
Profesionalism si know-how sunt principalele caracteristici ale serviciului nostru post-vanzare, care ofera solutiile adecvate atat pe perioada livrarii si instalarii produselor noastre cat si pe toata perioada exploatarii acestora.

5. Smart Medical Solutions, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Str. I. L. Caragiale nr. 19, parter cod postal 020042, sector 2
Telefon:  0314 / 329 946
Mobil:  0730710557
Fax:  0314 / 329 947
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/smart-medical-solutions

  www.smartmedical.ro

Smart Medical Solutions este sursa dumneavoastra de furnizare a solutiilor optime pentru utilarea cabinetelor private sau a clinicilor medicale cu echipamentele cele mai potrivite tehnologic si functional pacienturii si specialitatii dumneavostra.

Actul medical de varf este realizat de un sistem medical eficient economic, astfel ca dimensiunea financiara este de o importanta egala cu cea stiintifica in alegerea aparaturii.

Smart Medical Solutions, sustinuta de parteneriate puternice cu producatori de prestigiu mondial, obtine pentru dumneavostra solutiile adaptate financiar si calibrate bugetului, astfel ca investitia realizata sa poata fi „cea mai buna afacere”.

Departamentul tehnic de care dispune Smart Medical Solutions se ocupa pentru dumneavoastra si de mentenanta echipamentelor deja instalate.

Cine intelege cel mai bine nevoile medicilor?

Smart Medical Solutions.

6. SynErgo Europe, Albesti, Mures
Localitate: Albesti, Judetul: MURES
Adresa: 
Telefon:  0745140179
Mobil:  0745140179
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/synergo-europe

  www.synergoeurope.ro

SynErgo Europe este o firma cu capital integral privat, avind ca principala activitate importul si distributia unei game variate de produse medicale si chirurgicale de cea mai inalta clasa calitativa.

Obiectivul principal al firmei este punerea la dispozitia personalului professional din sistemul de sanatate public si privat a celor mai eficiente dispozitive medicale necesare diagnosticarii si tratarii pacientilor.

7. Telecomed, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Str. Moara de Vant Nr.26B
Telefon:  0232 279799
Mobil:  0723.310067
Fax:  0232279799
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/telecomed

  www.aparatura-de-laborator.ro

Firma Telecomed SRL este specializata in import si distributie de aparatura de laborator, aparate de masura si control:
BALANTE – unic importator si service autorizat in Romania pentru balantele de laborator marca Axis:
– balante pentru farmacii
– balante analitice
– balante de precizie
– balante semianalitice
– platforme cantarire
– balante pentru laboratoare
– balante medicale
– termobalante
– balante tehnice
– balante pentru bijuterii
etuve, sterilizatoare,ph metre,microscoape,distilatoare de apa,agitatoare,radiometre,bai de apa,bai cu ultrasunete,cuiburi de incalzire,sticlarie de laborator,ustensile,materiale didactice si altele.

www.aparatura-de-laborator.roloading...

Adauga un comentariu