Cabinete medicale

Firme Aparatura medicala – Aparatura obstetrica-ginecologie

Publicat: 17 oct. 2012

1. MEDIST Imaging and Point of Care, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: BUCURESTI
Adresa: Str. Ion Urdareanu, Nr. 34, sector 5
Telefon:  0733105232
Mobil:  0733105232
Fax:  0214107028
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/medist

  www.medist-ipoc.ro

Medist Imaging P.O.C. face parte din grupul firmelor MEDIST alaturi de Medist Life Science si de Medist S.A., cunoscuta pe piata furnizorilor de echipamente medicale din Romania inca din 1994.

Este o companie dedicata sustinerii sectorului imagistic si de Point of Care din Romania, atat uman cat si veterinar, prin furnizarea de echipamente specializate si de calitate de la cei mai importanti producatori din lume:

General Electric Healthcare – USA:
Voluson, Logiq – ecografe multidisciplinare stationare si portabile, 3D/4D, doppler color
Vivid – ecocardiografe
Lunar – osteodensitometre
monitoare fetale
cardiotocografe

Atmos MedizinTechnik – Germania :
O.R.L.
ginecologie
aspiratoare chirurgicale

Cardinal Health USA :
seringi automate
pompe de infuzie volumetrica
pompe de infuzie cu seringa

Cardiac Science – USA:
EKG
sisteme de testare la efort
holtere EKG
defibrilatoare

2. Meditech, Baia Mare
Localitate: Baia Mare, Judetul: Maramures
Adresa: Transilvaniei Nr. 2A/12
Telefon:  0262-274161
Fax:  0372-876471
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/meditech

  www.meditech.ro

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.
Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.
MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.
Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.
Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.
Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.
Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

3. NOVAINTERMED, Pipera – Tunari
Localitate: Pipera – Tunari, Judetul: ILFOV
Adresa: Str Drumul Potcoavei nr 5A Pipera-Tunari, Judetul Ilfov
Telefon:  031 401 1090
Mobil:  0740309024
Fax:  031 401 1089
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/novaintermed

  www.novaintermed.ro

Novaintermed este, incepand cu anul 1994, unul dintre furnizorii importanti pe piata de laborator clinic, industrial si de cercetare.
Produse oferite sunt de cea mai buna calitate, iar suportul tehnic si de specialitate este de cel mai inalt nivel.
De-a lungul timpului scurs de la infiintarea in 1994 am crezut in puterea de adaptare si in inovatia ce poate optimiza consumul resurselor. Astfel suntem pionieri in domeniul diagnosticului de laborator.

Am introdus pe piata romaneasca sistemul de recoltare cu vid pentru ca am inteles cat de important este sa ai o proba de calitate fara sa pui in pericol personalul utilizator. Am pus pe piata primele sisteme de citometrie in flux din Romania ramanand si azi lider de piata, pentru a fi alaturi de bolnavi si autoritati in monitorizarea HIV. Am promovat si sustinut continuu utilizarea mediilor lichide pentru cultivare si antibiograma pentru TB in concordanta cu recomandarile OMS pentru a scuti timp pretios in prescrierea unui tratament adecvat.

In acelasi timp am inteles ca a oferi produse novatoare si de cea mai buna calitate nu este intotdeauna usor sau rentabil si poate ca ne-am abatut de la crezul nostru. Nu am pierdut insa niciodata din vedere ca cele mai importante pentru clientii nostri sunt serviciile oferite de noi si am investit continuu in instruirea echipei, in sisteme integrate de gestiune, in managementul sistemului de calitate ISO 9001:2000, in spatii de depozitare adecvate. Noutatea si complexitatea nu ne-au speriat niciodata. Am crezut si credem ca orice proiect daca este planificat si urmarit corect nu este greu sau de nerealizat.

Am obtinut astfel o experienta vasta in managementul proiectelor si am creat un departament specializat care, incepand din anul 2000 s-a afirmat ca partener de incredere pentru furnizorii si beneficiarii nostri. Am evoluat frumos si sanatos si am ajuns la concluzia ca este momentul potrivit pentru o noua imagine care sa reflecte cat mai corect nivelul profesional la care am ajuns.

4. Prime Advertising, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Str. Petre Andrei nr. 22
Telefon:  0744569069
Mobil:  0742054762
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/sanatate-naturala

  www.sanatatenaturala.ro

SC Prime Advertising SRL s-a infiintat in anul 2003, avand capital integral romanesc.

In anul 2004, firma devine unic distribuitor in Romania pentru dispozitivul Phallosan,iar mai apoi, la cererea noastra, acestui produs ii sunt adaugate de catre producatorul german instructiuni de utilizare in limba romana..

In anul 2009, firma introduce pentru prima data pe piata din Romania Nanofibre pentru camuflarea zonelor cu par rarit. In acest sens, SC Prime Advertising SRL devine unic importator si distribuitor in Romania pentru NANOGEN – gama profesionala completa pentru oprirea caderii parului si regenerare.

In prezent firma comercializeaza prin intermediul site-urilor de internet o gama larga de produse de inalta calitate, recunoscute si vandute international. Produsele noastre se adreseaza atat femeilor , cat si barbatilor si sunt destinate tratamentelor pentru diverse probleme din viata de cuplu si de sanatate.

Echipa SC Prime Advertising SRL este formata din medici, economisti, informaticieni si personal de vanzari, care impreuna incearca sa va ofere cele mai bune sfaturi si conditii pentru a comanda si folosi unele din cele mai bune produse pentru viata sexuala , marirea penisului , ejaculare precoce , erectii puternice, marirea sanilor , calitatea spermei, infertilitate, incontinenta urinara, ingrijire cosmetica faciala si corporala , epilare definitiva , slabire naturala, curatirea colonului, cele mai bune dermocosmetice pentru probleme dermatologice precum acneea, petele maronii, psoriazis, alopecie, celulita si vergeturi.

Daca doriti mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati la 0744.569.069 sau sa vizitati site-urile noastre.

Misiune si valori

Misiunea firmei SC Prime Advertising SRL este sa devina cea mai importanta firma de comert electronic pe piata nationala, prin urmarirea si respectarea permanenta a unui set de valori:
Clientii. Satisfacerea cerintelor clientilor reprezinta principala prioritate si obiectivul intregii activitati.
Produsele. Succesul companiei consta in oferirea unor produse de calitate superioara la preturi competitive.
Preocuparea pentru membrii firmei – angajatii reprezinta cea mai importanta resursa a firmei.

5. SC ADYROMPHARM SRL, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Iasi, Str.Zugravi, nr.2, bl.F6, sc.B, ap.4
Telefon:  0745535409
Mobil:  0731013310
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/adyrompharm

  www.adyrompharm.ro

SC ADYROMPHARM SRL a fost infiintata in 2004 avind ca domeniu de activitate importul si distributia produselor parafarmaceutice.

In Ianuarie 2006 SC ADYROMPHARM SRL a devenit reprezentantul autorizat al companiei PREGNA , producatorul DIU (dispozitiv intra uterin) (sterilet) PREGNA Cu-T 380A , PREGNA Cu-T 380A With Safe Load , PREGNA Cu-375 , PREGNA Cu-375 sleek. Astfel SC ADYROMPHARM SRL devine unul din principalii importatori ai DIU din Romania.Deasemenea în 2006 SC ADYROMPHARM SRL devine importator autorizat al companiei BLUE CROSS BIO-MEDICAL BEIJING CO.LTD – producator de teste de sarcina , teste de ovulatie etc.
În 2007 SC ADYROMPHARM SRL a furnizat DIU PREGNA în peste 17 judete ale tarii , avind ca clienti farmacii , cabinete particulare , clinici private.
In 2008 a devenit reprezentant autorizat in Romania a companiei RI.MOS Italia – producator de consumabile de unica folosinta.
In 2009 furnizarea produselor s-a extins inca in 6 judete , iar portofoliul de produse s-a marit considerabil.
In 2010 au fost introduse pe piata produsele SilverLine Cu-T 380Ag si SilverLine Cu-T 200Ag.
Incepind cu 2011 produsele SC ADYROMPHARM SRL sunt distribuite in peste 30 judete , avind in portofoliu peste 100 de produse (sterilete,teste de sarcina,gel ecograf,periute recoltare-rambrush,periute tip bradut,lame microscop,seringa aspiratie,prezervative,spatule,specul vaginal,kit recoltare Papanicolau,canule aspiratie,canule curetaj,spray fixator,canule inseminare,kit embrio-transfer).
In 2012 va fi lansat pe piata din Romania dispozitivul integrat pentru inserarea DIU.

6. SC Euroexpand Impex SRL, Oradea
Localitate: Oradea, Judetul: Bihor
Adresa: Str. Hategului, nr.46
Telefon:  0259-447-153
Mobil:  0723-621-467
Fax:  0259-447-153
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/sc-euroexpand-impex-srl

  http://www.medicalexpand.ro/main.php?p=prezentare

Euroexpand Impex Srl este o companie independenta
financiar, cu capital romanesc, integral privat, avand o
retea de distributie cu acoperire nationala, ce are ca
obiect principal de activitate comertul cu produse
medico-farmaceutice: aparatura si echipamente medicale
pentru specialitatile chirurgicale, de anestezie si ATI.

Euroexpand Impex Srl a demonstrat un potential
incontestabil, crescand spectaculos cifra de afaceri
printr-o promovare de un inalt nivel professional.

Actualmente Euroexpand Impex Srl este o
reprezentanta exclusiva pentru Romania a unor
firme de renume mondial, precum: Medicalexpand Equipment –
Franta, Aspide Medical,
Aspide Sutures, Sanivap Franta,
Andersen Products Marea Britanie, Bioteck Italia,
Elektro Oxygen Ungaria.

Totodata detine distributia exclusiva a unor produse de
inalta calitate, stabilind continuu noi colaborari cu
producatori de renume.

Firma este interesata continuu in furnizarea unor produse
si servicii de inalta calitate conform criteriilor de management
a calitatii ISO., in acest sens imbunatatindu-si continuu
strategia de promovare, vanzare si de servicii de service.

7. Siderplast Romania, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: BRASOV
Adresa: 
Telefon:  0722338827
Fax:  0722338827
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/siderplast

  www.amenajarispitale.ro

SIDERPLAST ROMANIA, societate infiintata in 2001, prezinta in Romania cea mai vasta gama de solutii arhitecturale si de dotari specifice (mobilier medical), necesare proiectarii, executiei si dotarii unui spital, precum si intreaga gama de servicii conexe: evaluare, proiectare, aplicare/instalare etc. Toate produsele si sistemele noastre sunt integrate unui concept general, SIDERHEALTH WELLCARE , care satisface, in cele mai mici detalii, prevederile normelor de specialitate ale UE.
CONCEPT
Scopul conceptului nostru SIDERHEALTH WELLCARE este de oferi clientilor nostri un program care sa le permita o eficienta maxima a actului medical, in conditiile unui control eficient al procesului de planificare.
Cu SIDERHEALTH WELLCARE starea de bine, bunastarea pacientului devine sistem, din punct de vedere al asistentei medicale, al ergonomiei si estetic.
ASISTENTA MEDICALA: conceptul pe care se bazeaza produsele noastre, ofera clientilor nostri ceva foarte important: TIMPUL si LINISTEA necesare pentru a se ocupa de cel mai important aspect al actului medical: pacientul
ERGONOMIA: tehnologia noastra lucreaza pentru pacient, impreuna cu personalul medical si nu deranjaza actul medical.
ESTETICA: Un design placut, un ambient prietenos ajuta in procesul de recuperare. Cooperarea noastra cu companii de renume in domeniu se traduce in produse prietenoase, forme si culori placute, calde.
DESPRE NOI :
SUNTEM IN PERMANENTA LA DISPOZITIA CLIENTILOR
Echipa nostra de tehnicieni, impreuna cu departamentele comercial si juridic, va ofera intreaga lor experienta si sunt, zilnic, la dispozitia clientilor nostri.
Schimbul permanent de informatii cu operatorii din sistemul sanitar, permit echipei nostre sa fie in permanenta « la zi » cu ultimele cerinte si solutii din domeniul medical. De la o simpla solicitare, cerere de oferta si pana la proiecte dintre cele mai complexe, totul este tratat cu maxima seriozitate, competenta si exigenta de catre specialistii nostri, pentru a oferi clientilor, solutiile optime.
MUNCA IN ECHIPA, ALATURI DE PARTENERII NOSTRI
Design si functionalitate sunt prerogativele departamenului de proiectare, care, asistat de cele mai performante sisteme de proiectare, ale noastre si ale furnizorilor nostri, cauta si dezvolta in permanenta solutii noi, pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale unei piete in continua evolutie.
DESIGN AND FUNCTIONALITATE
Piata mobilierului si echipamentelor pentru spitale se modernizeaza si evolueaza foarte, foarte repede, Departamentul nostru de analiza si proiectare, impreuna cu departamentele R D ale furnizorilor nostri, analizeaza in permanenta aceasta evolutie si este in masura sa adapteze produsele noastre cerintelor in permanenta schimbare ale operatorilor medicali.

8. Smart Medical Solutions, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Str. I. L. Caragiale nr. 19, parter cod postal 020042, sector 2
Telefon:  0314 / 329 946
Mobil:  0730710557
Fax:  0314 / 329 947
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/smart-medical-solutions

  www.smartmedical.ro

Smart Medical Solutions este sursa dumneavoastra de furnizare a solutiilor optime pentru utilarea cabinetelor private sau a clinicilor medicale cu echipamentele cele mai potrivite tehnologic si functional pacienturii si specialitatii dumneavostra.

Actul medical de varf este realizat de un sistem medical eficient economic, astfel ca dimensiunea financiara este de o importanta egala cu cea stiintifica in alegerea aparaturii.

Smart Medical Solutions, sustinuta de parteneriate puternice cu producatori de prestigiu mondial, obtine pentru dumneavostra solutiile adaptate financiar si calibrate bugetului, astfel ca investitia realizata sa poata fi „cea mai buna afacere”.

Departamentul tehnic de care dispune Smart Medical Solutions se ocupa pentru dumneavoastra si de mentenanta echipamentelor deja instalate.

Cine intelege cel mai bine nevoile medicilor?

Smart Medical Solutions.
9. SynErgo Europe, Albesti – Mures
Localitate: Albesti, Judetul: MURES
Adresa: 
Telefon:  0745140179
Mobil:  0745140179
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/synergo-europe

  www.synergoeurope.ro

SynErgo Europe este o firma cu capital integral privat, avind ca principala activitate importul si distributia unei game variate de produse medicale si chirurgicale de cea mai inalta clasa calitativa.

Obiectivul principal al firmei este punerea la dispozitia personalului professional din sistemul de sanatate public si privat a celor mai eficiente dispozitive medicale necesare diagnosticarii si tratarii pacientilor.

10. Telecomed, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Str. Moara de Vant Nr.26B
Telefon:  0232 279799
Mobil:  0723.310067
Fax:  0232279799
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/telecomed

  www.aparatura-de-laborator.ro

Firma Telecomed SRL este specializata in import si distributie de aparatura de laborator, aparate de masura si control:
BALANTE – unic importator si service autorizat in Romania pentru balantele de laborator marca Axis:
– balante pentru farmacii
– balante analitice
– balante de precizie
– balante semianalitice
– platforme cantarire
– balante pentru laboratoare
– balante medicale
– termobalante
– balante tehnice
– balante pentru bijuterii
etuve, sterilizatoare,ph metre,microscoape,distilatoare de apa,agitatoare,radiometre,bai de apa,bai cu ultrasunete,cuiburi de incalzire,sticlarie de laborator,ustensile,materiale didactice si altele.

www.aparatura-de-laborator.roloading...

Adauga un comentariu