Economic Local

Firmele mici si mijlocii se pot inscrie in programul de microindustrializare

Publicat: 19 aug. 2018
1

A devenit activa pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de inscriere in cadrul Programului national multianual de microindustrializare 2018. În vederea înscrierii în cadrul programului, operatorii economici vor completa si transmite online planul de afaceri pâna la ora 20:00 a ultimei zile de înscriere, respectiv 29.08.2018, cu posibilitatea de prelungire a termenului pâna la epuizarea bugetului.

Citeste si: Arbusti si butasi de flori, distribuiti gratuit asociatiilor si institutiilor

Bugetul total pentru programul national de microindustrializare este acelasi ca anul trecut, adica 74.359.000 lei, dar vor exista numai 165 de beneficiari, fata de 295 în 2017. Pot beneficia de prevederile programului de microindustrializare societatile care se încadreaza în categoria întreprinderilor mici sau mijlocii într-una din regiunile de dezvoltare: Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest.

Citeste si: Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

"Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu în vederea verificarii administrative si a eligibilitatii este de 50 de puncte din maxim 100 de puncte posibile. Admiterea în Program se va face în ordinea punctajului obtinut la evaluarea planurilor de afaceri online. Verificarea planurilor de afaceri online se va face în termen de 30 de zile lucratoare astfel: din punct de vedere administrativ si al eligibilitatii, planurile de afaceri vor fi evaluate în ordinea numarului RUE, în baza verificarii documentelor justificative încarcate în aplicatie", au precizat reprezentantii AIPPIMM.

Citeste si: Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricole

 

 

Adauga un comentariu