Economic Local

Fiscul iesean vinde o vila. Are o suprafata de peste 200 metri patrati

Publicat: 10 dec. 2017

Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi organizeaza la finalul saptamanii viitoare, pe data de 15 decembrie, o licitatie pentru vanzarea unei locuinte din orasul Hirlau. Este vorba despre o locuinta cu un regim de inaltime de P+1, situata pe strada Stefan cel Mare si Sfant nr. 92.

Pretul de pornire este de 199.100 lei si apartine debitoarei Irina Stanescu. Suprafata imobilului este de 222,35 metri patrati. Terenul are o suprafata de 450 metri patrati, fiind concesionat in baza unui contract din 29 octombrie.

"Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vanzare la locul fixat in acest scop si pana la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi inainte de data licitatiei, oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10 la suta din pretul de pornire al licitatiei", sunt conditiile de participare la licitatie.

Citeste si : Tranzactie bomba in centrul Iasului. Afacerea imobiliara este secreta. Cea mai importanta cladire a fost scoasa la vanzare

 

 loading...

Adauga un comentariu