Stiri si curiozitati

Fiscul vrea sa execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma lui Gigi a primit somatie de la ANAF!

Publicat: 25 mart. 2019

E clar ca Fiscul vrea sa execute silit clinica lui Gigi Becali.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ca Fiscul vrea sa execute silit clinica lui Gigi Becali. ”Centrul de diagnostic si tratament oncologic Sfantul Ioan Botezatorul” isi desfasoara activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost infiintata in 2017. Societatea comerciala il are asociat majoritar pe George Becali, in timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlaescu este actionar minoritar. Numele „Imunomedica Provita SRL” apare pe o lista intocmita de ANAF-Directia Generala Regionala a Finantelor Publice-Administratia Sector 1 a Finantelor Publice-Serviciul Colectare si Executare Silita Persoane Juridice.

Fiscul vrea sa execute silit clinica lui Gigi Becali. ANAF a trimis somatia pe 2 februarie 2019

“In temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, Administratia Sector 1 a Finantelor Publice someaza urmatoarele societati comerciale cu sediul social in Bucuresti, sector 1 sa achite in termen de 15 zile de la data prezentului anunt debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arata in anuntul ANAF. Pe numele „Imunomedica Provita SRL” a fost emisa o somatie/titlu executoriu care este datata 2 februarie 2019.

Fiscul vrea sa execute silit clinica lui Gigi Becali. A spus ca ii va trata gratuit pe bolnavii de cancer

Nu mai e un secret ca Fiscul vrea sa execute silit clinica lui Gigi Becali. Presa a relatat recent ca Gigi Becali si-a facut o clinica in care trateaza gratuit bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totala, hipertermie locala, laser terapie. “Clinica Imunomedica isi propune sa ofere romanilor servicii medicale de cea mai buna calitate, atat pentru diagnosticul si tratamentul bolilor oncologice, cat si pentru alte afectiuni. Suntem la inceput, desi dispunem deja de un laborator de analize medicale care acopera o gama larga si diversa de analize, in contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultima ora si de reactivi de cea mai buna calitate", se arata pe site-ul clinicii.loading...

Adauga un comentariu