Eveniment-Social

Fiti atenti unde va duceti copilul! O familie din Iasi face dezvaluiri incredibile despre ce se petrece la o gradinita privata

Publicat: 24 sept. 2017
1

@ Situatie suspecta la Gradinita privata Tesori din Iasi! @ Pe adresa redactiei BUNå ZIUA IASI (BZI) a sosit o reclamatie din partea unor parinti care au copilul inscris la aceasta unitate de invatamant privat @ Ei au dorit sa-si pastreze anonimatul pentru a nu avea de suferit minorul @ Concret, ei sustin ca reprezentantii Tesori „subinteleg in modul lor propriu si personal litera contractului educational” si ca igiena lasa de dorit, iar micutii violenti nu sunt consiliati @ Contactati telefonic de reporterii BZI, oficialii de la Tesori considera ca este anormal faptul ca parintii au apelat la presa pentru a lansa asemenea acuzatii

Situatie grava si ciudata la Gradinita privata Tesori din Iasi! Totul a plecat de la faptul ca pe adresa redactiei BUNA ZIUA IASI (BZI) a sosit o reclamatie din partea unor parinti care au copilul inscris la aceasta unitate de invatamant privat. Ei au dorit sa-si pastreze anonimatul pentru a nu avea de suferit minorul.

Concret, ei sustin ca reprezentantii Tesori „subinteleg in modul lor propriu si personal litera contractului educational” si ca igiena lasa de dorit, iar micutii violenti nu sunt consiliati.

„Gadinita Tesori rezolva problemele cum vor ei si nu cum este specificat in contract. Ei subinteleg in modul lor propriu si personal litera contractului. Purici si tantari exista in gradinita, copilul meu avand peste 17 piscaturi de tantari si purici. De asemenea, copiii violenti nu sunt consiliati pentru ca acesta este a treia oara cand un alt copil imi musca copilul si nu se face nimic”, arata parintele.

Citeste si : Cosmar la gradinita! Acuzatii grave aduse la adresa unei educatoare – FOTO, VIDEO

Oficial Tesori: „Imi spuneti, voalat, ca faceti un material despre gradinita noastra?”

Pe de alta parte, parintii au trimis pe e-mailul redactiei BZI si raspunsul primit de la conducerea gradinitei in care erau reclamate o serie de probleme intampinate.
Contactati telefonic de reporterii BZI, oficialii de la Tesori considera ca este anormal faptul ca parintii au apelat la presa pentru a lansa asemenea acuzatii.

Citeste si : Dezvaluiri socante! Copil maltratat la gradinita unui politician celebru din Iasi – FOTO

„Imi spuneti, voalat, ca faceti un material despre gradinita noastra? Consider ca, normal este ca intr-o enitate educationala privata, problemele care apar si reclamatiile care se fac sa fie rezolvate in interior si prin discutii cu parintii si nu in aceasta maniera. Sa inteleg ca dumneavoastra faceti o recenzie despre gradinita noastra? Mai multe nu vreau sa comentez…”, a transmis persoana a carui numar de telefon figureaza pe site-ul oficial al gradinitiei Tesori ca numar oficial de contact.

De precizat ca, chiar daca este o entitate de invatamant prescolar privata, aceasta trebuie sa respecte legislatia nationala in vigoare cu privire la normele de igiena, respectiv Legea Educatiei Nationale (LEN) atunci cand vine vorba de activitatea didactica.

Adauga un comentariu