Magazin

Fiul Andreei Mantea isi striga tatal neincetat! Decizia drastica pe care a luat-o vedeta ca sa nu-l auda

Publicat: 31 mai 2016

Andreea Mantea (29 ani) este o mama singura si isi asuma statutul fara regrete. Fiul ei, David, beneficiaza de toata atentia din partea  prezentatoarei TV, dar simte lipsa tatalui, iar dezvaluirea a fost facuta chiar de Andreea Mantea.

David a implinit un an si s-a bucurat de o mare petrecere, in cadrul careia i s-a taiat si motul. Andreea Mantea s-a ocupat indeaproape de evenimentul care a iesit aproape perfect. Spunem aproape pentru ca tatal copilului nu a participat si, asa cum a decis in urma cu un an, a preferat sa nu se implice deloc in viata celui mic care, se pare, ii simte deja lipsa.

„De frica sa nu auda toata tara ce zice el, ii tin suzeta in gura. Nu mai spune mama, spune de cealalta persoana si, ca sa nu-l auzim, ii punem dop.

Foloseste toate consoanele, dar o sa-i treaca sper. Noi nu folosim, asa ca nu stim de unde spune cuvantul”, a dezvaluit Andreea Mantea, astazi, intr-o emisiune TV, refuzand sa pronunte cuvantul „tata”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv. In viata personala, are un baietel, David, pe care l-a adus pe lume in urma relatiei pe care a avut-o cu un concurent de la „Burlacita„, show la care a participat pentru a-si gasi sufletul pereche.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu