Cancan

Fiul lui Cristi Borcea a intrat în afaceri și învârte milioane de euro. Patrick a dat lovitura la malul mării

Publicat: 25 iun. 2021
Fiul lui Cristi Borcea a intrat în afaceri și învârte milioane de euro. Patrick a dat lovitura la malul mării
Patrick Borcea a dat lovitura la malul mării cu o afacere de 20 de milioane de euro

Așa cum era de așteptat, Patrick, fiul lui Cristi Borcea, îi calcă pe urme în afaceri tatălui său, chiar dacă încă nu a trecut examenul maturității. Băiatul a mizat pe o idee de afaceri inedită iar tatăl său l-a susținut atât moral, cât mai ales material. De precizat că domeniul în care activează Patrick Borcea este unul foarte tentant dar și profitabil pe deasupra.

Deși încă nu a reușit să treacă peste examenul maturității, fiul lui Cristi Borcea a dat lovitura la malul mării! Patrick Borcea a primit susținere finaciară din partea tatălui său și a investit peste 20 de milioane de euro în ideea sa. Astfel, el a reușit să-și facă tatăl mândru de el! Astfel, la doar 23 de ani, fiul lui Borcea îi calcă pe urme tatălui său, care s-a prins cum merg afacerile tot cam de la aceeași vârstă pe care o are fiul lui acum.

Fiul lui Cristi Borcea, afaceri de milioane la malul mării

Deși nu a reușit până acum să își ia diploma de bacalaureat, Patrick a dat lovitura la malul mării într-un domeniu extrem de ofertant. Băiatul cel mare al fostului Dinamovist pornește la drum cu o investiție de peste 20 de milioane de euro în zona de sud a celui mai mare oraș de la malul mării, Constanța.

Domeniul ales de Patrick este cel al imobiliarelor, una dintre cele mai ofertante afaceri ale acestor vremuri, cum ne puteam imagina. În prezent, Patrick deține 50% din acțiunile unei firme de imobiliare care va construi 384 de apartmente într-un ansamblu rezidențial la malul mării. Tatăl său are cu ce se mândri!

Fiul lui Borcea nu bate pasul pe loc, ci este deja în desfășurare cu proiectul. Ar trebui ca în luna septembrie a anului viitor să fie gata primele 192 de apartamente. Celelate, tot 192 la număr, vor fi gata în mai 2023, conform planului.

Patrick are fler pentru astfel de afaceri

Se pare că domeniul imobiliarelor i se potrivește mânușă lui Patrick Borcea! Nu este deloc novice în aceste afaceri. Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a ajutat-o și pe actuala soție a tatălui său, Valentina Pelinel, să finalizeze hotelul din Olimp al fostului lider din Ștefan cel Mare. În acel caz, investiția s-a ridicat la 7 milioane de euro. Ce a ieșit din mâna soției și a fiului său la Olimp a fost pe placul lui Cristi Borcea, care este de părere că perla de altă dată a litoralului românesc va reînvia și se va ridica la nivelul Coastei de Azur.

„Este foarte bine, crede-mă! Iar la anul și mai mulți oameni, români, vor veni în vacanță aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau a stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc”, a precizat Cristi Borcea.

Patrick Borcea a picat bacalaureatul

Cu toate că la afaceri se pricepe de minune, se pare că atunci când vine vorba de școală, Patrick Borcea încă întâmpină ceva probleme. Fiul lui Cristi Borcea încearcă de ceva ani de zile să-și ia diploma de Bacalaureat. Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a picat examenul maturității când l-a dat la vremea lui, și-a încercat norocul și în 2020, însă parcă n-a fost să fie. Și totușim Patrick Borcea nu a mai ajuns să susțină probele scrise de anul trecut pentru că și-a rupt mâna în timp ce juca fotbal. Totuși, până își va lua diploma de bacalaureat, fiul lui Cristi Borcea își face încălzirea cu afaceri de milioane la malul mării…
Adauga un comentariu