Razboi în Ucraina

Fiul lui Dmitri Peskov refuză să se înroleze pentru a lupta în război: „Eu sunt Domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel”

Publicat: 21 sept. 2022
Dmitri Peskov
Nikolai, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, refuză să se înroleze în armată pentru la lupta în război, deși se încadrează în limita de vârstă și întrunește toate condițiile.

Nikolai, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, refuză să se înroleze în armată pentru la lupta în război, deși se încadrează în limita de vârstă și întrunește toate condițiile.

„Eu sunt Domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel”, a spus acesta, în direct, la un canal TV rus.

Fiul lui Dimitri Peskov refuză să se înroleze pentru a lupta în război

Nikolai a fost sunat, în direct, de către un prezentator care s-a dat drept reprezentant al comisariatului pentru a-i aduce la cunoștință că trebuie să se prezinte la sediu. Când a aflat despre ce este vorba, tânărul în vârstă de 32 de ani a devenit nervos și a spus că nu are de gând să meargă la comisariat pentru că el este Domnul Peskov și poate rezelva în altă manieră această problemă.

„Prezentator: Alo, de la comisariatul militar vă sun, puteți vorbi?

Nikolai: Da, pot.

Prezentator: Bună ziua, haideți să nu închidem telefonul, așa cum ați făcut ultima dată.

Nikolai: De ce mă sunați și mă lăsați să aștept?

Prezentator: Pentru că, domnule Nikolai, eu pot vorbi așa cu dumneavoastră. Vă sun pentru că astăzi v-a fost trimisă o citație la care încă nu ați răspuns. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, aveți de gând să veniți la comisariat?

Nikolai: La 10 eu, bineînțeles, nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți, când conștientizați că eu sunt „domnul Peskov”, cât de nu neapărat corect este ca eu să mă aflu acolo. Mai pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

Prezentator: Interesantă amenințare, la ce nivel vă referiți?

Nikolai: Nu este o amenințare, eu doar trebuie să înțeleg ce se întâmplă și ce drepturi am.

Prezentator: Se întâmplă o mobilizare, Nikolai, sper că urmăriți știrile și eu nu înțeleg de ce amenințați, eu doar v-am văzut numele pe listă și trebuia să vă sun.

Nikolai: De ce ameninț, eu nu ameninț. Eu sunt pe aceeași parte cu voi, doar trebuie să înțeleg ce am de făcut.

Prezentator: Iertați un militar, doar vreau să concretizez, pot bifa aici că ești de acord să mergi voluntar pe front.

Nikolai: Nu trebuie să-mi bifați așa ceva!”.

Prezentatorii unui program de opoziție încearcă să contacteze copiii oficialilor de la Moscova

Prezentatorii unui program de opoziție încearcă să contacteze copiii oficialilor de la Moscova pentru a demonstra că aceștia sunt privilegiați și că nu este nevoie să meargă la luptă, mai ales că sunt mulți cetățeni care o pot face.

De altfel, încă de la începutul războiului, presa de opoziție din Rusia a scris de mai multe ori că înalții demnitari și-au scos copiii în afara granițelor Rusiei.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat miercuri mobilizarea parțială, denunțând faptul că „Occidentul vrea să ne distrugă țara”.
Comentarii
  • ca peste tot razboaiele le pornesc bajetii din buncare iar „eroii” ingrasa pamanturile intru slava patriei,normal ca plozii nomeclaturistilor chiar daca vor fi inrolati vor fi detasati la unitati necombatante,carne de tun la rusi se gaseste cacalau!

Adauga un comentariu