National

Fiul lui Dorin Cocos, DEZVALUIRI ULUITOARE

Publicat: 01 mart. 2015
1

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, a decis sa urmeze exemplul dat de tatal sau si, pe 20 februarie, a facut o declaratie procurorilor, in care isi recunostea vina. Conform unor surse apropiate procurorilor, Alin Cocos a oferit o declaratie succinta, in care si-a recunoscut vina si implicatia. Fiul lui Dorin Cocos a precizat ca el a fost puntea de legatura dintre tatal sau si Sergiu Diacomatu, care ii era prieten si ca asa s-a ajuns la solutionarea dosarului de retrocedare a lui Gheorghe Stelian.

Citeste si: DETALII SOCANTE din STENOGRAMELE despre Elena Udrea: ”M-a intrebat daca sunteti amanti”

Alin Cocos a declarat ca a participat la o intalnire dintre tatal sau si Diacomatu, care a avut loc la hotelul din Bucuresti al lui Dorin Cocos si a asistat la un transfer de bani. „Tatal meu, Cocos Dorin, i-a inmanat lui Diacomatu o sacosa din plastic care continea bani”, afirma Alin Cocos in declaratia sa. Acesta a precizat ca nu stie despre ce suma era vorba dar ca, fiind vorba despre o sacosa, considera ca era vorba despre o suma considerabila.

Citeste si: Lovitura incredibila pentru Dorin Cocos. Este din cauza ca a turnat la DNA

Procurorii nu au fost multumiti de declaratiile lui Alin Cocos, asa ca au cerut si obtinut retinerea acestuia in arest preventiv, la fel ca si tatal sau. Dorin Cocos este acuzat de trafic de influenta (doua fapte) si dare de mita, iar fiul acestuia, Alin Cocos, de complicitate la trafic de influenta si complicitate la dare de mita

Adauga un comentariu