Magazin

Fiul lui Fidel Castro, in vizita pe Valea Prahovei

Publicat: 23 sept. 2014
1
Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului presedinte cubanez, Fidel Castro, a fost la Busteni. Acesta a petrecut cateva zile pe Valea Prahovei si a avut parte de un chef pe cinste.
Alejandro Castro, unul dintre fiii lui Fidel Castro, fostul presedinte cubanez, a petrecut cateva zile in Romania, pe Valea Prahovei. El a fost asteptat cu muzica lautareasca si bucate traditionale romanesti.
Primarul statiunii Busteni i-a pregatit un program special in crama prin care au trecut de-a lungul timpului zeci de vedete din tara si din strainatate.

Citeste si:Super preturi la oferta „Vacanta la tara”

 
Dupa cum era de asteptat, fiul fostului presedinte cubanez Fidel Castro le-a oferit gazdelor trabucuri de cea mai buna calitate. La randul sau, fost rasplatit atat cu dulceata „Simona Halep” cat si cu sticle de vin produse in editie limitata pentru nunta lui Lucian Bute.
„Mi-au placut foarte mult oamenii. Exista o afinitate intre caracterul romanilor si cel al cubanezilor. Sunt persoane foarte deschise, calduroase, primitoare”, a spus Alejandro Castro.
El a vizitat si Castelul Cantacuzino si a plecat cu promisiunea ca va reveni in Romania ca sa urce si pe platoul Muntilor Bucegi.
Adauga un comentariu