Actualitate

Fiul lui Kamara a facut primul transplant de celule stem

Publicat: 17 mai 2019
17

Kamara si fosta lui sotie si-au dus baietelul la un spital din Turcia pentru primul transplant de celule stem. Leon are cinci ani si, in ziua cand s-a nascut, a facut un stop cardio-respirator. De aici au pornit o multime de probleme, micutul fiind diagnosticat cu paralizie cerebrala.

"As schimba ziua in care s-a nascut Leon si s-o fac pe fosta mea sotie sa nu mai plece la mare, ca Leon sa se fi nascut la Bucuresti, prin cezariana in ziua respectiva. Ea nu avea voie sa nasca natural, trebuia sa o faca prin cezariana si apoi nu l-au pus nici la incubator si a facut un stop cardio-respirator cand l-a alaptat si de aici problemele. Fiindca el s-a nascut sanatos, numai ca era micut", declara Kamara.

Conform libertatea.ro, Leon se foloseste doar de un brat, poarta pampers si cantareste numai 10 kilograme la cinci ani, el avand nevoie de supraveghere permanenta.

Spre bucuria parintilor, Leon a facut, zilele trecute, un pas important spre recuperare: un transplant de celule stem. "Un prim pas important in drumul lui spre o copilarie normala, una in care sa alerge, sa exploreze lumea din jurul lui si sa descopere bucuriile varstei lui. Multumim tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi cu un gand, cu o rugaciune si cu o contributie la cazul lui Leon. Va dorim tot ce e mai bun", a scris Kamara pe retelele sociale, unde a publicat si imagini cu micutul pe un pat de spital.

Adauga un comentariu