National

Fiul lui Mazare si-a vizitat tatal in arest. Ce a declarat la iesire

Publicat: 15 apr. 2015
1
Raducu Mazare, fiul primarului suspendat al Constantei, Radu Mazare, care miercuri dimineata si-a vizitat tatal in Arestul Politiei Capitelei, a povestit, la iesire, ca acestuia ii lipsesc soarele si sportul, precizand ca imparte celula cu alte sase persoane. „Se bucura ca a vazut soarele. Statea la geam, cu fata la soare. Ii lipsesc soarele si sportul. In rest, ce sa faca, bine”, a afirmat Raducu Mazare, dupa ce si-a vizitat tatal in arest. El a spus ca acesta a impartit celula cu inca sapte persoane, dar intre timp una dintre ele a plecat, astfel ca acum tatal sau are sase colegi de arest.
Raducu Mazare a mai spus ca tatal sau a participat saptamana trecuta la o slujba religioasa, iar de Paste a mancat drob si a ciocnit oua rosii cu colegii de celula, cu care se intelege bine. Intrebat daca primarul Constantei va face contestatie la masura arestarii preventive, Raducu Mazare a spus ca deocamdata nu, pana cand procurorii nu vin cu propunerea de prelungire a masurii, el precizand ca dosarul nu a plecat inca de la instanta suprema, iar motivarea deciziei nu a fost comunicata de magistrati.
Fiul lui Radu Mazare a mai spus ca acesta s-a plans de toata situatia prin care trece, apreciind ca „totul este o bataie de joc si o loterie” si aratandu-se nemultumit de faptul ca nici dupa doua saptamani judecatorul nu a motivat decizia de arestare. Intrebat daca a preluat rolul tatalui sau, Raducu Mazare a spus ca le scoate la cafele pe prietenele tatalui sau si ca „pe partea de socializare” se descurca: „Eu ii mai scot prietenele la cafele, iar bunica are grija de casa. Pot sa fiu inlocuitor pana intr-un punct, nu pot sa fiu inlocuitor complet, dar pe partea de socializare ma descurc”.Comentarii
Adauga un comentariu