Scena artistica din Romania

Fiul lui Serban Ionescu si al Magdei Catone, in rol de femeie! Cum arata tanarul de 21 de ani

Publicat: 04 ian. 2017

Fiul lui Serban Ionescu si al Magdei Catone este actor. Si unul extrem de talentat, spun criticii, despre tanarul de 21 de ani.

Carol era un adolescent cand tatal lui, marele actor Serban Ionescu a murit. Baiatul a suferit mult, dar a vrut sa le arate tuturor ca a mostenit de la parintii sai talentul actoriei.

Carol Ionescu are doar 21 de ani, este student la UNATC, dar are in spate o adevarata cariera, el fiind distribuit in mai multe spectacole la Teatrul Metropolis, unde joaca si acum.

Pe scena de la Metropolis, Carol Ionescu a reusit sa surprinda publicul de fiecare data. Atunci cand a jucat in “Visul unei nopti de vara”, tanarul a avut parte de o transformare spectaculoasa. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului interpretat, Carol Ionescu nu doar ca si-a subtiat vocea, ci si s-a imbracat ca o femeie, intr-o rochie transparenta.

Serban Ionescu  s-a stins din viata la varsta de 62 de ani, dupa o lupta grea cu o boala teribila. Initial, a fost diagnosticat cu virusul Lyme, cauzat de o muscatura de capusa, in cele din urma, medicii din Germania au pus diagnosticul de scleroza amiotrofica, afectiunea fiindu-i fatala.

Adauga un comentariu