Magazin

Fiul Madalinei Manole se linisteste doar cu muzica mamei lui

Publicat: 29 iun. 2012
1
Petru Mircea a dezvaluit cum isi petrece timpul jucandu-se si cantand alaturi de fiul sau si al Madalinei Manole, Petru jr. Copilul este atras de tot ce inseamna tehnica si de CD-urile cu cantecele mamei lui.
In timpul scurs de la moartea Madalinei Manole, Petru Mircea, sotul artistei a avut grija ca Petru jr., fiul lor, sa creasca departe de scandalul interminabil pe care il are cu parintii cantaretei, Ion si Eugenia Manole, scrie rtv.net. 
„Petru e bine, se joaca toata ziua si pare foarte atras de tot ce inseamna tehnica. Acum e pasionat de jocurile pe consola, imi cere toata ziua sa ne distram impreuna. Cand nu ne jucam, cantam. Si adeseori vrea sa-i pun CD-ul cu muzica mamei lui, pare sa-l linisteasca foarte mult” a spus cu ochii in lacrimi, Petru Mircea. Din toamna, Petru jr., care a implinit recent trei anisori, va merge la gradinita, una particulara. Pana atunci insa, tatal lui traieste sub spectrul groazei ca bunicii copilului din partea mamei vor veni sa-l ia. „Pana acum, socrul meu, Ion Manole a venit sa ia copilul doar insotit de presa, niciodata singur. Abia acum pare sa fie o perioada de liniste, la aproape doi ani de la moartea Magdei. As fi fost cel mai fericit om din lume daca ei erau doi bunici normali, doi bunici care sa nu ameninte cu mascatii, care sa nu spuna ca tatal nepotului lor e criminal. Dar in asemenea conditii, ce parinte din lumea asta ar accepta sa-si lase copilul cu asemenea oameni”, se intreaba Petru Mircea.
Adauga un comentariu