Stiri si curiozitati

Fiul premierului Viorica Dancila, angajat la stat. Ce functie detine acum si cati bani are

Publicat: 26 iul. 2018
3

Fiul premierului Viorica Dancila s-a angajat la stat. Victor Florin Dancila este consilier la Curtea de Conturi, potrivit declaratiei de avere publicata pe site-ul institutiei. Si sotia sa, Dancila Elena, lucreaza tot intr-o institutie de stat, la Primaria Sectorului 5 din Capitala.

Fiul premierului Dancila a lucrat la Petrom, inainte de a se angaja la Curtea de Conturi, pe functia de permiting expert.  In anul fiscal 2017 acesta a castigat 44.400 de lei.

In noua declaratie de avere care apare pe site-ul Curtii de Conturi, Victor Florin Dancila apare ca angajat la Cabinet demnitari, pe functia de consilier al unuia dintre vicepresedintii Curtii.

Sotia sa, Elena Dancila este consilier juridic la Primaria Sectorului 5, unde a incasat, anul trecut, 28.190 de lei.

Ce avere are fiul Vioricai Dancila: Volkswagen Passat, achizitionat anul trecut

Victor Florin Dancila are, potrivit declaratiei de avere, un autoturism Volkswagen Passat, achizitionat in 2017. Mai are un apartament de 70 de mp, primit donatie in 2013 si un apartament de 35 de mp, achizitionat in 2016. In rest, acesta nu are nici terenuri, nici bijuterii si nici cont bancar sau credite la banci.

Si sotul Vioricai Dancila, Cristinel Dancila a fost numit in 2007 in functia de consilier in Consiliul Judetean Teleorman. In anul electoral 2008, Cristinel Dancila nu s-a mai inscris pe listele pentru Consiliul Judetean Teleorman, facandu-i loc sotiei sale, Viorica Dancila. In anul 2009, Cristinel Dancila s-a intors la Videle.

Adauga un comentariu