National

„Flacara Democratiei”, aruncata intr-un canal de primarul Orsovei

Publicat: 22 iul. 2012
1
O torta asemanatoare celei olimpice, care reprezinta insa „Flacara Democratiei„, s-a aflat, duminica, in centrul unui incident produs la Orsova.
Plecata pe 20 iulie din Timisoara, unde a fost aprinsa chiar de presedintele suspendat Traian Basescu, flacara trebuia sa ajunga duminica la Orsova, in drumul sau spre Bucuresti. Portata de un grup de tineri din cadrul organizatiei de tineret „Amfiteatrul civic”, torta a fost oprita la intrarea in municipiul Orsova. Dupa mai multe incercari, tinerii au ajuns totusi cu flacara in centrul orasului, dar acolo aceasta le-a fost smulsa de primarul Manea, care a aruncat-o intr-un canal, a declarat deputatul PDL Doina Chircu, potrivit Romania TV.
„Primarul Manea, fost securist dovedit, a facut tot posibilul si a omorat Flacara Democratiei in municipiul Orsova. Domnul Manea este o persoana care se manifesta violent. Tinerii isi faceau actiunea asa cum au dorit, iar el s-a repezit, a impins tanarul, l-a bruscat, i-a luat torta si a aruncat-o intr-un canal.
Comentarii
  • *)SUPERFEMEI.NET site destinat adultilor:Filme.Jocuri.Dating.S e x pe webcam sau in oras.ect.

    2)PUBLIEST.INFO : Cel mai mare mall online.Produse de slabit.Agentii turism.Telefoane.Haine.Incaltaminte.ect.Reduceri PERMANENTE.

    3)LIVE-FOR-LOVE.INFO un alt fel de site de intilniri.

Adauga un comentariu