National

Flagrantul in cazul lui Silviu Bian nu a avut loc la sediul institutiei

Publicat: 16 oct. 2011
1
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov a anuntat ca flagrantul in cazul sefului ANOFM, Silviu Bian, nu a fost organizat la sediul institutiei si ca nu sunt preconizate disponibilizari la institutie, scrie Mediafax.
„Avand in vedere informatiile aparute in mass-media, in cursul zilei de ieri, reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov mentioneaza faptul ca evenimentele prezentate in presa nu au avut loc la sediu AJOFM Brasov si faptul ca nu sunt preconizare disponibilizari in cadrul institutiei in perioada urmatoare. În acest sens solicitam corectarea erorilor prezentate”, se arata intr-un comunicat de presa transmis astazi si semnat de director executiv al AJOFM Brasov, Sandor Mihaly Romer Ambrus.
Ambrus a precizat ca nu are cunostinta ca vreunul dintre angajatii agentiei sa fi oferit mita sefului ANOFM.
Secretarul de stat Silviu Bian, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), a fost retinut, in noaptea de sambata spre duminica, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru o mita 80.000 de lei, un judecator urmand a decide asupra arestarii acuzatului.
Presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM – institutie care functioneaza sub autoritatea Ministerului Muncii), Silviu Bian, a fost prins in flagrant delict de procurorii anticoruptie in timp ce primea 80.000 de lei, de la o persoana.
Adauga un comentariu