News Flash:

Flanc de legume

7 Decembrie 2000
903 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 150 g morcovi, 150 g vinete, 150 g napi, 150 g rosii, 150 g castraveti, 2 oua, 25 g unt, sare, marar, patrunjel.
Sos: 50 g unt, 50 g faina, 2 pahare cu apa.
Taiati toate legumele, in afara de rosii, in felii subtiri sau cubulete. Le puneti sa fiarba in apa clocotita si sarata, dupa care le scurgeti. Faceti un sos alb, din unt, faina, apa fiarta si sare. Intr-o cratita unsa cu grasime puneti un rand de legume, unul de rosii taiate rondele si altul de sos, presarand, dupa fiecare rand, verdeata tocata. Alternati randurile pana la ultimul, care va fi de verdeata. Fierbeti in bain Marie (intr-un alt vas cu apa fierbinte) timp de o jumatate de ora. Budinca o puteti servi simpla sau ca garnitura langa friptura.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 22 queries | Mysql time :0.068878 (s)