Magazin

Floarea Leonida s-a intors in mare secret in Romania

Publicat: 14 dec. 2012

Dupa ce, la inceputul lunii septembrie, a fost dezvaluit faptul ca lucreaza ca prostituata intr-un bordel din Germania, Floarea Leonida s-a facut nevazuta o perioada, ascunzandu-se de familie, prieteni si presa.

De curand, insa, fosta gimnasta a revenit la lumina si a riscat chiar si un drum in tara, sarbatorind revederea cu prietenele ei la un restaurant din cartierul bucurestean Drumul Taberei!

Imediat dupa aparitia scandalului, fosta gimnasta, care va implini 26 de ani pe 13 ianuarie, s-a retras in Italia, mai precis in Sicilia, zona in care are prieteni, deci si solicitari.

Conform unor apropiati, Floarea s-a intors in campul muncii, a schimbat cateva locatii in Germania, dar si-a facut timp, pe finalul lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie, pentru o vizita ultrasecreta in Romania!

Floarea nu a stat mult prin tara, dar a sarbatorit discret Ziua Nationala, 1 decembrie, alaturi de cateva prietene, intr-un cunoscut local din cartierul bucurestean Drumul Taberei, acolo unde s-a delectat toata noaptea cu manele si muzica lautareasca. In timpul discutiei cu tovarasele, Floarea n-a contenit cu laudele la adresa noii sale tablete, achizitionata din magazinele italiene chiar dupa izbucnirea scandalului.

Sursa: wowbiz.ro

Adauga un comentariu