National

Florentin Pandele, după aflarea rezultatelor exit-poll: ”Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor”

Publicat: 27 sept. 2020
Florentin Pandele, după aflarea rezultatelor exit-poll: ”Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor”
Florentin Pandele, după aflarea rezultatelor exit-poll: ”Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor”

Duminică, 27 septembrie, Florentin Pandele a declarat, după aflarea rezultatelor de la alegerile locale din Capitală, că Gabriela Firea a avut trei intervenții chirurgicale și, dacă pierde funcția, el își va recupera ”soţia şi mama copiilor”.

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile, pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă”, a declarat Florentin Pandele la România TV.

„Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost după părerea mea echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură” , a adăugat acesta.

Cum a reacționat Gabriela Firea la aflarea rezultatelor de la alegerile locale

Duminică seara, 27 septembrie 2020, Gabriela Firea a trasmis un mesaj important, după ce a aflat că a fost învinsă la alegerile locale.

„Cei care au trecut peste acest prag psihologic au făcut un lucru foarte bun pentru comunitățile lor, pentru țara noastră până la urmă. Cu puțin timp în urmă s-au închis secțiile de vot, practic membrii comisiilor preiau urnele încare se află voturile și începe numărătoarea.

Dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puțin așa s-a întâmplat în Bucureșiti acum patru ani de zile – pe la 4-5 dimineața erau numărate cam 80% din voturi, iar spre dimineață, 8-9 deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor exit-poll-uri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale.

Le luăm ca atare, dar asta nu îmsemnă că avem în aceasta seară învinși în învingători. De aceea le transmit tuturor colegilor noștri din țară și din București să fie atenți cum numără voturile, să respecte voturile cetățenilor pentru că asta înseamnă să respectăm democrația”, a spus Gabriela Firea.

Adauga un comentariu