Eveniment-Social

Florentin Traian Ciobotaru candideaza independent la Consiliul Local Iasi

Publicat: 14 mai 2012
1

Florentin Traian Ciobotaru candideaza din postura de independent la Consiliul Local Iasi. Dupa un mandat de 4 ani, in care a fost cel mai activ consilier local, initiind 26 de proiecte de hotarare, Florentin Traian Ciobotaru a decis sa continue activitatea din postura de independent.
„Vreau sa incerc aceasta experienta, de a fi independent, pentru ca iesenii au nevoie de o voce care sa se poata exprima liber atunci cand in joc sunt interesele lor. Am simtit ca ma bucur de atentia si sprijinul concetatenilor pentru a putea sa duc la bun sfarsit initiativele demarate in actualul mandat. Desi au prins viata o serie de proiecte, tabela de marcaj de pe stadionul Emil Alexandrescu, pietele volante din Ciurchi si Copou, unele parcuri, vreau sa lupt pentru punerea in practica a proiectelor pe care le-am si depus deja la Secretariatul Tehnic al Primariei. Este vorba despre proiecte pentru parcuri, infiintarea unui Orasel al copiilor, cresterea sigurantei in spatiile publice, rezolvarea problemei cainilor comunitari, asigurarea unor facilitati fiscale pentru potentialii investitori, probleme de infrastructura, transport in comun, problema salariatilor disponibilizati de la CET etc”, a declarat Florentin Traian Ciobotaru.

Florentin Traian Ciobotaru are 44 de ani, este absolvent al Faculatii de Istorie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, doctor in istorie, profesor la Colegiul National de Arta Octav Bancila” Iasi, casatorit de 21 de ani.

Adauga un comentariu