Actualitate

Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății, rămâne fără imunitate! Senatorii români au dat undă verde pentru procurorii DNA

Publicat: 21 apr. 2021
Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății
Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății poate fi anchetat de DNA după ce senatorii au votat pentru ridicare imunității

În aceste momente, procurorii DNA au primit undă verde pentru anchetarea fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog. Senatorii români, inclusiv cei din PSD au decis în şedinţa ridicarea imunității acestuia. Totuşi, în pofida faptului că absolut toate partidele au explicat faptul că vor vota pentru încuviinţarea anchetei, un număr de 24 de senatori au fost împotriva.

Florian Bodog este fost ministru în Guvernul PSD și este acuzat de procurorii DNA că ar fi angajat fictiv un consilier pe care l-a plătit timp de 1 an de zile.

Senatorii i-au ridicat imunitatea lui Florian Bodog

În aceste momente, în Senatul României s-a votat ridicarea imunitării fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog. Totuşi, cu toate că liderii partidelor au anunţat că vor vota în unanimitate ridicarea imunităţii, la vot a fost înregistrată o surpriză. Vorbim că 98 de parlamentari au votat în favoare în timp ce 24 dintre ei au fost împotriva acestui lucru. Totuşi, nu se poate cunoaşte cu exactitate cine nu şi-a dorit ca Florian Bodog să fie anchetat de DNA pentru că votul a fost unul secret cu bile.

Săptămâna trecută, într-o ședință din PSD s-a luat decizia de a vota pentru ridicarea imunității senatorului și a fostului ministru Florian Bodog. Fostul ministru a avut și o intervenție pe această speță susținând că este nevinovat și că nu au fost aduse, în dosar, alte probele diferite față de cele din 2019, iar acuzațiile sunt nefondate și au fost infirmate anterior:

Aş fi falsificat semnăturile consilierei mele, în dosar nu există niciun document diferit fată de 2019, din punctul meu de vedere am prezentat toate aceste aspecte. Nu am cerut colegilor mei să voteze împotriva. Am prezentat colegilor toate dovezile. Indiferent de decizia pe care Comisia Juridică o va lua astăzi (nr. 19 aprilie 2021) îmi voi dovedi nevinovăţia. a menționat Florian Bodog.

Ce acuzații îi aduc, procurorii DNA lui Florian Bodog

Comentarii
Adauga un comentariu