Actualitate

Florian Coldea, despre extradarea lui Nicolae Popa: SRI a fost implicat in aceasta operatiune

Publicat: 16 mai 2019
1

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, a spus astazi dupa audirea de la SIIJ ca nu poate comentarii cu privire la continutul discutiilor cu procurorii, insa a confirmat ca SRI a fost implicat in operatiunea de identificare / localizare si aducere in tara a lui Nicolae Popa.

Florian Coldea, arogant la audirea de la SIIJ: Cat interes pentru un profesor?!

„SRI a fost implicat in aceasta operatiune de identificare/ localizare si aducere in tara a dlui Nicolae Popa. A fost considerata o operatiune de succes. Reflecta cooperarea buna intre serviciile de informatii si autoritatile de aplicare a legii, cooperare care am constatat in timp ca deranjeaza foarte multe persoane. Am observat ca multe persoane fac eforturi disperate ca aceasta cooperare sa afecteze capacitatile Romaniei de aplicare a legii, respectiv sa vulnerabilizeze Romania, ca tara de frontiera a NATO si UE”, a spus Coldea.

Florian Coldea a continaut sa-i ia aparea laurei Codruta Kovesi, spunand: „Personal, in nicio imprejurare n am luat la cunostinta de vreo activitate care sa fie infractiune si nici la nivelul institutiei n-am primit informatii cu privire la posibile infractiuni”.

Comentarii
  • Că ”reflectă o bună colaborare”, nu mă îndoiesc. Bine a colaborat Siguranța cu cine s-a nimerit. Cu Vodă Carol II, cu scula mare, prin bacalaureatul impostor Moruzov. Cu naziștii, când a trebuit. Cu sovieticii, că tot a trebuit. Cu Dej, cu Ciaușăscu, cu Iliescu. Chiar cu minerii, că tot a trebuit. Azi colaborează și ei cu cine pot. Alta ie întrebarea. Banii, musiu. De unde banii pentru iroplan, că Ghiță, prietenul vostru, zice că… Iar dacă au luat banii de la Ghiță, înseamnă că Girafa avea nevoie de un succes, ca s-o puie iarăși șăfă. Aici e cucuiul.

  • Da cu răpirea din Serai, cu echipa de jurnaliști, cum o fost ? Că, înțeleg că Marie Jean Ion era și ea orgăneasă (femininul organului). Că, zice celălalt jurnalist, nu era chiar așa de nasol cu răpitorii. Cât s-a dat, cât s-a luat, la răscumpări ? A fost vreo diferență de bani pierdută pe undeva Nește meleoane de verzișori. Aaaaa, e secret de stat ? Nu-i nimic. Dacă alegerile dau câștig de cauză mustăciosului, celorlalți o să le iasă, în cărțile de tarot, chestia aia nasoală, și întoarsă pe deasupra.

Adauga un comentariu