Dulciuri

Floricele cu crema de vanilie si fructe – FOTO

Publicat: 13 ian. 2012

Ingrediente:

un pachet aluat foietaj
un pliculet crema vanilie
cirese/capsuni
zahar de trestie
   
Mod de preparare:

Intindem aluatul de foetaj si cu o forma de floricica (fiecare poate taia aluatul cu ce forma vrea) decupam aluatul. Asezam floricelele in tava pe hirtie de copt, presaram deasupra zahar de trestie, ca sa se caramelizeze un pic floricelele, le bagam in cuptorul incalzit la 200 grade, pentru circa 7-10 minute.
Facem crema de vanilie, cum scrie pe plic sau ca aici, iar cand floricele din foietaj s-au racit, incepem cu siringa pentru dulciuri, sa punem crema pe o floricica, apoi punem alta floare deasupra si crema si cate un mot din cirese/capsuni/zmeura, sa fie fructe de marime mica.
Floricelele cu crema de vanilie si fructe au fost pregatite de Daniela.



loading...

Adauga un comentariu