Magazin

Florin Busuioc are un fiu secret

Publicat: 10 mai 2011
1
Actorul Florin Busuioc (49 de ani), cunoscut mai mult ca Busu, care prezinta Vremea la PRO TV, are un fiu secret pe care l-a vazut o singura data. Baiatul, care acum câteva zile a împlinit 20 de ani, poarta numele tatalui sau si traieste împreuna cu mama lui in Targu Mures, scrie Cancan.
Povestea de dragoste dintre Marieta si Busuioc a început în preajma Revolutiei, în Piatra Neamt, unde cei doi au ajuns prin repartitie, la absolvirea facultatii. Marieta era cadru medical, iar Florin, actor. S-au iubit din prima clipa si, dupa ce femeia a ramas însarcinata, în februarie 1991, cei doi s-au casatorit si la scurta vreme a venit pe lume un baiat, care a primit numele Florin.
Cât timp a fost în concediu de maternitate, femeia a mers acasa la parintii ei, la Târgu Mures, în timp ce Busu s-a transferat cu serviciul la Arad, apoi la Bucuresti. Într-o zi, vrând sa îi faca o surpriza sotului ei, Marieta a plecat la Bucuresti, însa ce avea sa afle urma sa îi schimbe toata viata. Florin Busuioc era implicat în alta relatie, astfel ca sotii s-au despartit, iar femeia a ramas cu un copil de trei luni de crescut. 
Cei doi au divortat abia în 2008. Florinel a ramas la mama lui, iar Busu i-a platit acestuia o pensie alimentara de 1.000 de lei pe luna. La proces, baiatul si-a vazut prima si ultima data tatal. Încercarile lui ulterioare de a lua legatura cu actorul au esuat.
Florin Busuioc a confirmat, pentru Cancan, ca Florinel e într-adevar fiul lui. „Da, e adevarat, e fiul meu! Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc despre viata mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multa vreme în urma. Am un baiat care anul acesta a împlinit 20 de ani, e la Târgu Mures, alaturi de mama lui. Relatia mea cu Marieta a fost una fulgeratoare, ne-am despartit din cauza mea si probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, spune actorul.
Comentarii
Adauga un comentariu