Stiri si curiozitati

„Florin Busuioc e constient si vorbeste”. Care e pronosticul medicilor la o saptamana de la infarct

Publicat: 13 nov. 2018

Vesti bune vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transferat Florin Busuioc dupa infarct. Actorul si indragitul om de televiziune se simte mai bine dupa operatia pe care a suferit-o la Craiova, asa ca zvonurile privind o noua interventie pentru montarea unui al doilea stent la inima au fost infirmate de catre medici. Cardiologul care l-a salvat pe Busu in noaptea in care a facut stop cardiac a explicat in exclusivitate pentru Click! cum se simte vedeta la o saptamana de la momentele critice prin care a trecut.

Florin Busuioc (56 de ani) se recupereaza dupa infarctul suferit in urma cu o saptamana. Prezentatorul Meteo de la Pro Tv este internat in continuare la sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transportat cu un elicopter saptamana trecuta de la Clinica de Cardiologie Interventionala a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova unde a fost operat de dr. Paul Trasca. Cardiologul a intrat atunci in sala la miezul noptii alaturi de colegul lui, medicul rezident Eugen Tiereanu, si de Emilia Goanta, medicul care se ocupa de partea de dispozitive implantabile.

La o saptamana de la interventia salvatoare de montare a stentului, dr. Paul Trasca este la curent cu ultimele noutati despre pacientul sau celebru. "Domnul Florin Busuioc a depasit momentul critic. A fost detubat, este constient si vorbeste. Nici nu se pune probleme de a doua operatie la inima. Urmeaza o perioada de recuperare si probabil va mai ramane la sectia ATI. Atat stiu de la colegii mei de la Bucuresti", a declarat medicul pentru Click!    loading...

Adauga un comentariu