Stiri si curiozitati

Florin Busuioc, infarct miocardic acut, a fost operat din nou. Actorul este in mare pericol. Avertismentul medicilor

Publicat: 10 mart. 2019

Prezentatorul meteo de la Pro TV si actorul Florin Busuioc a fost supus unei noi interventii chirurgicale pentru montarea unui nou stent.

Intr-o interventie la postul de televiziune Romania TV, medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre faptul ca. in anumite cazuri, este normal ca pacientii care au suferit un infarct miocardic acut sa fie operati din nou pentru implantarea unui al doilea stent, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Florin Busuioc.

"Unul din cinci pacienti care a suferit un infarct miocardic acut poate repeta acest eveniment coronarian in urmatorul an, iar din pacate viata cu stend nu e intotdeauna simpla pentru ca, in primul rand inseamna schimbarea stilului de viata. Asta inseamna disparitia a tot ce inseamna factori de risc coronarian, aici vorbim despre stres, despre fumat, despre corectia glicemiei. Pe de alta parte, respectarea zi de zi a tratamentului antiagregant indicat de medic.

Oricand in evolutie se poate intampla ca lucrurile sa se agraveze. In functie de gravitatea simptomelor, de calitatea vietii, de efort, se poate indica o noua astfel de interventie astfel incat fluxul de sange spre inima sa fie asigurat constant si corect", a declarat doctorul Tudor Ciuhodaru, in direct la Romania TV.

In luna noiembrie 2018, prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV a suferit un infarct miocardic acut, chiar pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.loading...

Adauga un comentariu