Stiri si curiozitati

Florin Busuioc s-a intors sa prezinte rubrica meteo la Pro TV! Ce bine arata dupa operatie!

Publicat: 04 ian. 2019

Florin Busuioc s-a intors pentru prima data in platoul Stirilor Pro TV, dupa infarctul pe care l-a suferit in luna noiembrie a anului trecut, prezentand vremea, asa cum ne-a obisnuit. Starea de sanatate a prezentatorului TV este una buna in prezent, acesta aratand de parca nici macar nu ar fi fost internat in spital. Iata imaginile!

Florin Busuioc, in varsta de 56 de ani, a suferit un infarct in data de 6 noiembrie, la sfarsitul spectacolului Central Park, din distributia caruia facea parte. Prezentatorului TV i-au fost acordate ingrijiri la fata locului, de catre un recuziter de la Filarmonica Oltenia, unde a avut loc piesa de teatru. Ulterior, acesta a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost operat de urgenta, fiindu-i montat un stent.

Ulterior, vestea ca Busu va fi externat din spital i-a bucurat nespus pe admiratorii sai, care au primit cu greu decizia medicilor ca acesta trebuie sa mai treaca prin inca o operatie, pentru a-i fi montat un al doilea stent.

Florin Busuioc a revenit in platoul Pro TV

In prezent, prezentatorul TV se simte bine si a revenit la ceea ce ii place sa faca! Busu a aparut din nou pe micile ecrane in seara de joi, 3 ianuarie, semn ca 2019 este anul sau! Florin Busuioc a prezentat vremea pentru prima data in platoul Stirilor Pro TV dupa infarct, bucurandu-si atat colegii de platou, cat si telespectatorii postului de televiziune. „La multi ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumosa. Mi-a fost dor de toata lumea. Am venit cu vesti proaste. Am venit cu frig”, a spus Florin Busuioc inainte de primul buletin meteo, dupa aproape doua luni de pauza.

Florin Busuioc arata foarte bine, este vesel si elegant, asa cum il stim din totdeauna. Acesta a purtat pentru marea sa revenire pe micile ecrane un sacou albastru, asortat cu o pereche de pantaloni negri si o bluza alba. Inainte de a incepe sa aduca vestile meteo in casele telespectatorilor, colegii lui de emisiune i-au explicat cat de mult i-au dus acestuia dorul si cat de mult se bucura sa il vada inapoi in platoul televiziunii.loading...

Adauga un comentariu