Cancan ultimă oră

Florin Călinescu, replică șocantă la adresa Andrei: „Ai ț**ele prea mari pentru asta”

Publicat: 28 feb. 2021

La Românii au talent, între jurați există mereu replici care mai de care mai savuroase. Pe baza unei discuții legate de muzică, Florin Călinescu a umilit-o pe Andra, spunându-i că nu ar putea cânta rock.

Florin Călinescu este un om transparent și extrem de sincer. Pe principiul „eu când vreau să fluier, fluier”, juratul de la Românii au talent își spune mereu punctul de vedere, chiar dacă ceea ce zice el nu este întotdeauna pe placul celorlalți.

Vineri seara, la Pro TV, Florin Călinescu a umilit-o pe Andra și i-a spus acesteia că nu ar putea cânta rock, pentru că nu-i permite vocea. Mai mult, apoi s-a legat și de aspectul său fizic, spunându-i că are sânii prea mari.

„Tu, de exemplu, nu ai putea să cânți rock, nu ai vocea pentru așa ceva. Ai țâțele prea mari pentru asta” a spus Florin Călinescu.
„Mai tăiem, se zbenguie” a spus Andra, completând situația amuzantă de la masa juriului Românii au talent.

Florin Călinescu a fost infectat cu temutul COVID-19

Potrivit dezvăluirilor făcute recent de Florin Călinescu, el a fost testat pozitiv în urmă cu patru luni și organismul lui a răspuns foarte bine la tratamentul care i-a fost oferit. Desigur, forma de COVID-19 pe care a avut-o a fost una minoră.

“În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie. A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu”, a declarat actorul pentru publicația impact.ro.

În legătură cu vaccinul, îndrăgitul jurat al show-ului de talente de la Pro TV a spus că preferă să mai aștepte și a recunoscut și care este motivul. Încă are imunitate la infecţia cu virusul SARS-CoV-2! Și asta pentru că, potrivit unui nou studiu publicat de revista Nature, aceasta poate dura cel puţin şase luni, au relatat jurnaliștii de la news-medical.net.

Adauga un comentariu