Eveniment-Social

Florin Constantinescu: „Suntem pregatiti sa conducem aceasta tara!” – FOTO

Publicat: 18 oct. 2012

Actualul deputat PSD Neculai Ratoi si senatorul Florin Constantinescu, impreuna cu alti membri USL din zona, au fost prezenti la lansarea candidatilor pe Arena Nationala. Parlamentarii pascaneni, impreuna cu ceilalti candidati din judetul Iasi, printre cei mai cunoscuti fiind Grigore Craciunescu, Relu Fenechiu, Mugur Cozmanciuc, Varujan Vosganian, Mihaela Popa, Sorin Lazar, Constantin Adascalitei, Vasile Mocanu, Norina Forna, Marin Burlea, Anghel Stanciu etc. si-au salutat liderii nationali, Victor Ponta si Crin Antonescu, iar dupa aceea au asistat la discursurile tinute de liderii de grup. O mare parte din candidati, aflandu-se cel mai probabil pentru prima data pe stadion, au fost mai mult atenti la constructia impunatoare. Un exemplu clar in acest sens este deputatul PNL Relu Fenechiu, care nu a facut altceva decat sa filmeze cu propriul telefon mobil intregul stadion si prezenta din tribune. Filmul a fost intrerupt de catre fotoreporteri, care au inceput sa-l pozeze, lucru ce l-a deranjat la culme pe liberalul iesean. Emotionat a parut a fi si deputatul PSD Neculai Ratoi, caruia i-au dat lacrimile la discursuri si la tunetele de aplauze ale celor prezenti. „Este o zi destul de importanta pentru USL. Cum au spus si liderii, este, dupa cum se vede, o demonstratie de forta care nu vrea sa intimideze pe nimeni, dar vrea sa-i încurajeze pe toti românii. Suntem pregatiti sa conducem aceasta tara spre bine si sunt pregatit sa le dovedesc celor pe care-i reprezint ca pot duce la indeplinire proiectele cu care voi veni in fata lor, in aceasta campanie”, a spus senatorul PSD, Florin Constnatinescu.
De delegatia pascaneana a celor de la PSD a raspuns consilierul local Bogdan Alexa si din aceasta au facut parte si cativa alesi locali din comunele arondate. Reprezentantii PNL Pascani au fost coordonati de catre Marius Pintilie, consilier local, si Mihai Dascalu, consilier judetean.

Comentarii
 • Ba nea Florine, ma uimesti ca poti scoate ceva pe gura.
  Zilele trecute ai venit la Deleni si nu am reusit sa pricep daca esti om sau leguma. Am vazut ca nu poti scoate un cuvant in fata bufonului anghel stanciu. Cu cacareze de promisiuni suntem satui, fapte nu am vazut desi grohaiti in parlament de foarte mult timp. Ia-l pe stanciu si aruncati-va in Siret ca Bahluiul nu va suporta.

 • Corea de Nord singura tarå de pe Planetå care vå apreciazå,vå iubeste cå respectati cu strictete constitutia si legile lor,drum bun spre NORD COREIA.URAAAAAAAAAAAA,URAAAAAAA,URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 • Desi sunt un om de stanga, iubesc social democratia, va spun sincer ca ma oripileaza fetele care le vad la liderii USL ce reprezinta judetul si orasul Iasi. Acesti baroni locali nu se mai satura sa apara pe aceste liste…si langa ei au aparut si fete noi care sunt flamanzi de putere.., oameni pe care daca ii intrebi ce este o idee politica habar nu au darmite o platforma politica…Rusine celor care i-au pus pe liste.Iata pe cine trimite Iasul in Parlament! Cu asa oameni eu imi anulez votul ca nici pe cei cei de la PDL si PP-DD nu ii pot accepta.Doar dr. Burlea si Nani mai salveaza lista.

 • cine dracu ii mai voteaza si pe senilii astia? florin constantinescu si neculai ratoi… dupa atitea legislaturi in care au frecat menta… pe cine dracu mai poti pacali? dar vorba aia…prosti nu se gasesc?

 • Mustaciosul asta este un ordinar si un mincinos de prima clasa.
  Nu si a platit angajatii de la faimoasa lui firma ACK Pascani de mai bine de jumatate de an.
  Blestemat sa fie el si cu familia lui in veci vecilor.
  Votati orice numai pe mustacios nu

Adauga un comentariu