Actualitate

Florin Iordache stie ce sentinta va primi Liviu Dragnea: „Achitare, fara indoiala”

Publicat: 21 iun. 2018
1

Florin Iordache, seful Comisiei pentru legile justitiei, a declarat joi, la Parlament, ca decizia magistratilor ICCJ in dosarul lui Dragnea va fi de „fara indoiala” de achitare.

„Achitare, fara indoiala”, a spus Florin Iordache, indiferent daca la termenul de astazi sau peste doua saptamani.

Citeste si: A pornit numaratoarea inversa in PSD. Membrii de partid asteapta cu sufletul la gura sentinta lui Liviu Dragnea. Planurile deja s-au facut (surse)

Liviu Dragnea asteapta astazi sentinta in dosarul Bombonica. Decizia este data de Curtea Suprema, in prima instanta, dupa ce a amanat, deja, de doua ori, verdictul in cazul Liviu Dragnea. DNA a cerut ca liderul social-democratilor sa primeasca sapte ani si jumatate de detentie, in timp ce Dragnea mizeaza pe achitare.

Comentarii
   • Este vorba despre poziția politică a PNL-ului și USR-ului. Pe fondul absenței unei vieți sexuale, s-a observat că tinerii dobândesc un comportament specific gibonilor.

     • Uai, pe arsita asta le dau cu berea rece. Dar daca il paradeste pe dom prezident, pun sa se desfaca o sampanie. Cu o slibovita inainte, sa am pofta. Dar daca il achita ??

     • Dacă îl achită, nebuneala din țară se poate amplifica și Ferască Dumnezeu, se poate ajunge la ,,tăvăleli” de stradă sângeroase. Cred că justiția nu vrea așa ceva. Cei care au venit la mitingul PSD-ului, cu siguranță NU vor mai veni, că și-au dat seama că au fost folosiți ca sperietoare. Și NU cred că vor mai pierde vremea pe drum, în căldură pentru a mai protesta odată. Acum se va vedea, dacă justiției îi este frică de ,,clasa politică”. Dacă îl achită, înseamnă că justiția încă e sub comandă politică și behăitul politicienilor cu privire la independența justiției,e o cacealma.

     • Daca e de tavalit, eu o aleg pe woodrea. Nu o fi facut ea prinstānul si nici la Londres nu jîviot dar macar are tenul alb si sutul bun pe poarta. Aaa…e onorabila si la tricourile ude spre deosebire de evocata.

 • Ciordache, are ,,smochina cât China”. Dacă monsieur mustache intră la priponeală și vine altul ca președinte PSD, ,,musiu bulă Ciordache”, zboară cât ai zice pește și adio loc eligibil pentru ,,ciolan” la viitoarele alegeri. Acum, ,,bulișor Ciordache”, cred că se roagă de toți zeii știuți și neștiuți, ca senior mustăcilă să nu intre la cușcă.

 • Ciordache, la scoala lui invatata la Balti si la scola de partid a PSDragnea atata putea sa spuna.
  Iata ca nu l-au achitat pe frizer. Trebuie intrebat acum, sa vedem ce spune, dar nu e deloc important.
  IMPORTANT E CA JUSTITIA A ARATAT CA NU SE TEME DE POLITICIENI!

 • Alioooooo ,,musiu Ciordache”. Altă întrebare : te mai vezi la ,,ciolan” peste 2 ani ? din ce cătun ești ? strânge bani și cumpără-ți ceva găini, rațe, gâște, porci, struți, că vei avea treabă acasă începând din 2020. Electoratul va trimite pe alții acolo, pentru că voi, v-ați dovedit foarte incompetenți pentru noi, dar competenți pentru voi. Ați înșelat încrederea oamenilor total. Dezamăgire totală. Dacă mai ,,trăgeați perdeaua” la lăcomia voastră, acum era alt ,,peisaj”. Dar, se pare că acolo sus, toată clădirea parlamentului, aparține demonului lăcomiei, care ia mințile la toți care pășesc în ,,cuibul ăla de cuci”. Bucurați-vă până la alegerile viitoare. Apropo: îți place ciorba de oase afumate ? că de pastramă nu va mai fi vorba pentru voi.

Adauga un comentariu