Cancan ultimă oră

Florin Pastramă, după ce a agresat-o pe Brigitte: „eu sunt țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli. Femeia e femeie”

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Pastramă după ce a agresat-o pe Brigitte eu sunt țigan nu sunt român. Noi avem alte reguli. Femeia e femeie
Brigitte și Florin Pastramă

Florin Pastramă a făcut niște declarații controversate despre violențele exercitate asupra lui Brigitte! După ce a explicat motivul pentru care și-a bruscat soția, în parcarea unui supermarket din București, afaceristul a ținut să precizeze și faptul că nu regretă întâmplarea, acțiunile lui fiind normale în rândul familiilor de etnie romă.

Invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Brigitte și Florin Pastramă au explicat ce anume s-a întâmplat, de fapt, în imaginile șocante cu ei doi, care au făcut înconjurul internetului.

Potrivit spuselor lui Brigitte, discuția aprinsă care a culminat cu un episod violent a început de la suspiciunea ei că Florin ar avea o amantă și ar profita împreună de statului financiar al ei.

„La orice îmi spunea, eu îi răspundeam tăios. De la o discuție la alta, i-am spus că nu e în stare nici să dea cu spatele, că nu e bun nici să fie șofer. (…) Noi tot aveam discuții contradictorii în care îl întrebam cine e femeia care îmi trimitea mesaje și din cauza căreia era să mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor în dimineața aia! (…) Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine”, a declarat Brigitte la Xtra Night Show, de pe Antena 1.

Florin Pastramă nu regretă că a bruscat-o pe Brigitte în parcare

Sătul de toate acuzațiile și de cuvintele urâte adresate de partenera de viață, Florin Pastramă a răbufnit și a coborât din mașină pentru a-i da o lecție, așa cum se face în rândul familiilor de etnie romă, după cum a dezvăluit chiar el.

„Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut. I-am zis: condu, fă, tu! (…) Ce e așa grav? Dan, tu nu te cerți cu soția? Îți dai seama ce am făcut… Alții își omoară nevasta și o bagă în spital. Dă-mi un exemplu din televiziune care își ține soția în puf. Respectă-mă și te respect. Ce mare violență? Aia e violență? (…) Eu sunt țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli. Femeia e femeie, bărbatul e bărbat. Nu mă dai tu pe mine jos de la volan că nu știu să conduc.”, a mărturisit partenerul vedetei.

Adauga un comentariu