Scena artistica din Romania

Florin Piersic, la 84 de ani. Cum a ajuns să arate marele actor

Publicat: 16 sept. 2020
Florin Piersic machiat
Marele actor Florin Piersic a ajuns la vârsta de 84 de ani

Marele actor Florin Piersic a ajuns la vârsta de 84 de ani. Din ultima imagine, cu marele actor al ţării noastre, făcută publică,  tranformările sunt vizibile. Actorul este schimbat şi multe persoane s-au îngrijorat după ce au văzut acele imagini.

Pandemia şi lunile de izolare par să îşi fi pus amprentă şi pe marea personalitate a teatrului românesc.

Cum a ajuns să arate marele actor. Fanii acestuia s-au îngrijorat

Ajuns la vârsta de 84 de ani, Florin Piersic a fost prezent într-o emisiune moderată de Dan Negru. Actorul a acordat un interviu, pe scena Casei de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, orașul în care trăiește în prezent.

Celebrul prezentator a formulat o postare incredibilă pe contul său de socializare. Acesta a spus că nu se simte vreo diferență între el și Florin Piersic, acesta fiind foarte plin de energie în continuare, chiar și la această vârstă de aur.

“Între 48 şi 84 de ani nu se simte diferenţa. Filmez cu ăsta micu’ de mulţi ani. E mereu acelaşi Benjamin Button şi strania lui tinereţe.

Celor mulţi care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută sâmbătă, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că bucuria e cel mai bun machiaj! Veți fi uimiți când îmi veți descoperi colegul de prezentare.”, a menţionat Dan Negru, pe rețelele sociale.

Deşi are 84 de ani, Florin Piersic a rămas pus pe șotii și s-a arătat foarte deschis în fața echipei de filmare.

Prezentatorul TV a mai spus urmăritorilor că urmează să aibă parte de o mare supriză, atunci când ediția respectivă va fi difuzată pe micile ecrane.

Fanii au reacționat îndată și au prezentat semne de îngrijorare pentru actorul de legendă. Printre mesaje, mulți i-au urât lui Florin Piersic “multă sănătate”, fiind remarcat că acesta pare vizibil slăbit. Însă, acesta s-a distrat pe cinste în timpul momentelor în care a fost prezent în fața camerelor, fiind vizibil emoționat de revenirea pe scenă.

Ce spunea Angela Similea despre Florin Piersic

„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că ”dacă eşti fluture” te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o ”lampă”. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee.

Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat“, povestea Angela Similea în cartea biografică ”Angela – cântec și rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

Ea căsătorită de patru ori, el de trei

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori: cu Andi Constantin, Sorin Movileanu, Jan Hilgen și Victor Surdu. Din cea de a doua căsnicie, artista are un băiat, Sorin.

La rândul lui, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersiv Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florinh Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

Comentarii
Adauga un comentariu