Cancan ultimă oră

Florin Piersic nu mai vrea să urce pe scenă și să joace! Iată care este motivul

Publicat: 06 aug. 2020

Florin Piersic nu mai vrea să urce pe scenă și să joace! Medeea Marinescu, coleaga de breaslă, a dezvăluit care este motivul din cauza căruia marele actor a renunțat la teatru! Florin Piersic nu a mai jucat de mai bine de jumătate de an! Potrivit spuselor Medeei Marinescu, motivul pentru care nu a mai urcat pe scena de teatru este chiar pandemia de coronavirus, care l-a făcut să îi fie teamă să își mai continue vocația și să interacționeze cu alte persoane decât cele din familia sa.

Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Florin Piersic se afla în categoria persoanelor vulnerabile, care odată infectate cu COVID-19 pot ajunge în pragul mortii. Un alt motiv invocat de marele actor pentru care nu mai vrea să urce pe scenă este căldura tipică zilelor de vară.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a spus Medeea Marinescu, pentru Click!

Chiar dacă Florin Piersic nu trece deloc printr-o perioadă ușoară, fiind prima pauză atât de lungă pe care o face de la teatru, este sigur că va reveni pe scenă la un moment dat, iar atunci când o va face vrea să aibă forțe proaspete și să fie sănătos.

Ce i-a spus Florin Piersic Adrianei Trandafir, bolnavă de COVID-19: „Frumos ar fi să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine!“

Ce i-a spus Florin Piersic Adrianei Trandafir, bolnavă de COVID-19! Actriţa Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19. Aceasta fost internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, însă a fost externată, testul final fiind negativ. Actrița a povestit, în stilul ei caracteristic că marele Florin Piersic i-ar fi spus că „frumos ar fi să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine!“ Adrian Trandafir a destăinuit experiența traumatizantă trăită, precizând că a avut de foarte multe ori senzația că viața ei se va sfârși.

„Un test rapid a ieșit negativ, iar testul PCR a ieșit pozitiv. Bineînțeles că am avut încredere în PCR. Clipa când mi-au spus că ești pozitivă m-a lăsat suspendată deasupra pământului… Rămâi atât de mic… M-am gândit la copil, la familie, dacă am să mor acum!? Fac parte din categoria care se îngrijorează, nu care se distrează! Am crezut că mie nu o să mi se întâmple (n. r.: începe să plângă). Acum dacă ar fi să plec eu sunt un om fericit… Nu îmi e rușine cu familia mea, cu ce am făcut… Știu că dacă plec acum nu degeaba am trăit pe pământ“, rememorează experiența trăită Adrian Trandafir.

Ce i-a spus Florin Piersic Adrianei Trandafir, bolnavă de COVID-19; „Frumos ar fi să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine!“

Actrița a spus că în perioada cât a stat în spital a primit foarte multe mesaje. Unul dintre mesaje a afost de la marele actor Florin Piersic. Acesta i-a spus că i-a rugat pe părinții lui de sus să o ajute și că „frumos ar fi să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine!“

„Ajungi să te juri lui Dumnezeu că o să te comporți mai bine, că te comporți mai bine (n. r.: plânge). Mi-am salvat sufletul… Am primit multe mesaje, inclusiv de la Florin Piersic. Mi-a zis că i-a rugat pe părinții lui de sus să mă ajute, că el nu știe cum. Mi-a zis că ar fi frumos să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine”, a spus Adriana Trandafir.

Spitalul, o lume de pe o altă planetă

Experiența COVID-19 a marcat-o pe Adriana Trandafir, care susține că fiind o boală nouă chiar apare frica de moarte și că i-a fost într-adevăr teamă.

„După ce am trecut de poarta spitalului parcă am intrat într-o altă lume de pe o altă planetă. Am reținut puține nume… Aici putea să vezi doar niște extratereștri, care își fac datoria. Ne-a unit frica de moarte și de necunoscut. Boala este o noutate. Frica de a supraviețui împreună este extraordinară! Frica de moarte atunci când o simți că îți dă târcoale tot îți este teamă. Când ai părinți, copii… te temi mai tare. De ce mie? De ce acum? Sunt întrebări pe care ți le pui“, adaugă printre lacrimi actrița.

Ce i-a spus Florin Piersic Adrianei Trandafir. „Am avut de numeroase ori senzația că am să mor!“

Adriana Trandafir recunoaște că în perioada petrecută în spital a avut de mai multe ori senzația că va muri.

„Dacă aș fi avut experiența pe care o am mi-ar fi fost mai ușor. N-am fost informată, deși am fost un cetățean educat și m-am conformat. M-am văzut doar cu băiatul meu și tatăl său și am fost la filmări. Am avut de numeroase ori senzația că am să mor! Asistentele plâneau pe coridoare. M-am negativat foarte greu și anticorpii mi-au apărut foarte greu“, precizează actrița.

Adauga un comentariu