Sport

Florin Prunea isi avertizeaza jucatorii: „Trebuie sa batem la Craiova ca sa jucam in Europa League”

Publicat: 19 mai 2016
1

În ciuda esecului de pe teren propriu cu Chiajna, iesenii ramân favoriti la locul 7. Victoria Botosaniului în fata Craiovei mentine Iasului pe prima pozitie în play-out cu trei runde înainte de finalul sezonului. Echipa lui Nicolo Napoli are doua puncte avans în fata Craiovei, iar duelul direct de duminica poate fi decisiv în lupta pentru ultimul loc ce duce în preliminariile Europa League. Daca iesenii au doua variate pentru a se mentine pe locul 7, remiza si victoria, oltenii au nevoie de victorie pentru a devansa CSMS-ul în clasament. Presedintele executiv al moldovenilor, Florin Prunea, spune ca echipa sa va juca pentru a câstiga toate cele trei puncte pe terenul Craiovei.

„Cine câstiga acest meci are cele mai mari sanse de a juca în Europa League. Noi suntem favoriti, avem doua puncte avans, iar daca batem vom avea sanse mari sa terminam pe 7. Deocamdata ne gândim la locul 9, obiectivul numarul 1 stipulat în contracte. Cu o victorie la Craiova, în proportie de 90 la suta ne vom îndeplini acest obiectiv. Apoi ne vom gândi mai departe, la cupele europene. Este important sa câstigam acest meci, de aceea mergem sa luam cele trei puncte”, a declarat Florin Prunea.

În ciuda victoriei de pe teren propriu cu Craiova, FC Botosani are sanse minime la locul 7, considera seful executivului gruparii din Copou. „Noi suntem favoriti la locul 7, iar Craiova este principala noastra contracandidata. Nu cred ca FC Botosani are sanse, este mult în spate. Sigur, se pot întâmpla multe, mai sunt noua puncte puse în joc. Importat este sa ne vedem de treaba noastra, nu la ce fac altii”, a completat Prunea. Antrenorul Nicolo Napoli nu va conta pe doi jucatori de baza în meciul cu Craiova. Stoperul Madalin Ciuca si mijlocasul stânga Lukacs Bole au leziuni musculare si au sanse minime sa joace.

„Onduku vorbeste prostii”

Presedintele executiv al Iasiului, Florin Prunea, a reactionat dupa ce fotbalistul nigerian Gomo Onduku a amenintat clubul din Copou cu judecata. Prunea sustine ca Onduku si-a primit salariul pe ultima luna, a semnat rezilierea contractului, iar actele au fost trimise la Federatia Româna de Fotbal. „Onduku vorbeste prostii. si-a primit salariul pe ultima luna, a semnat rezilierea contractului, iar actele au fost trimise la Federatie. Actele vorbesc. Documentele sunt clare, exista semnatura jucatorului pe ele. Daca vrea sa ne dea în judecata, este alegerea lui. Ne vom apara”, a declarat Florin Prunea.

Adauga un comentariu