Funny

Florin Salam a mers la o nunta sa cante, dar a facut un gest care a lasat masca toti invitatii. Ce-a putut sa-i faca miresei? Manelistul a dat bir cu fugitii instant

Publicat: 16 mai 2019
9

Florin Salam a provocat stupoare la o nunta din Bucuresti de unde a plecat chiar in mijlocul melodiei.

Florin Salam a facut din nou o ”nefacuta”: regele manelelor a plecat de la o nunta, fara sa astepte sa termine melodia pe care tocmai o interpreta. S-a intamplat recent, in timpul unei petreceri data in curtea casei miresei. In imagini se vede cum Salam canta si danseaza alaturi de nuntasi, dupa care face discret cu capul un semn catre un membru al staff-ului sau si se indreapta incetul cu incetul catre iesire, fara sa se opreasca din cantat.

In urma lui Salam apare si ”vocea a doua”, care sustine demersul, plus un barbat care tine in mana un costum. ”La multi ani, nasicule, ne vedem diseara”, spune Salam la un moment dat, luandu-si la revedere de la un alt barbat care-l tinea de brat.

Cativa nuntasi au luat-o la guga dupa Salam

Filmarea se incheie cu Salam mergand pe strada catre o directie necunoscuta, cantand in continuare la microfon. Nuntasii, in frunte cu mireasa se strang in fata curtii si par nedumeriti. Nasul si un alt barbat par sa o ia la fuga dupa solist.

Imaginile au aparut pe un site de socializare si au impartit internautii in doua. In timp ce majoritatea spun ca Salam nu a procedat corect si ca nu e prima data cand face asta, altii ii iau apararea si sustin ca manelistul ramasese oricum mult peste program si ca trebuia sa plece de mai multa vreme.

Imagini AICI

Adauga un comentariu