Magazin

Florin Salam, de urgenta la spital. Verdict dur din partea medicilor

Publicat: 01 mai 2014
1

Florin Salam trece prin momente grele. Cantaretul a ajuns de urgenta la spital, iar diagnosticul dat de doctori a fost dur.

„Florin a avut un concert la Targu Magurele si urma sa ajunga joi, de 1 mai, la Iasi, la un botez. I s-a facut rau si s-a dus de urgenta la spital, unde a ramas internat. A plecat doar formatia ca sa onoreze concertul. Are mari probleme cu vocea si a primit interdictie de la medici sa mai urce pe scena. Nu va mai avea voie sa cante patru luni”, a spus Ion Petrisor, impresarul cantaretului, scrie Click.

Citeste si Fata lui Salam, SEXY si PROVOCATOARE intr-o sedinta foto care demonstreaza ca nu mai este

Medicii de la Spitalul Sanador au declarat la emisiunea „La Maruta” ca artistul va mai ramane internat cateva zile.

„Diagnosticul este faringo-amigdalita acuta, laringita acuta si va avea nevoie de un repaos vocal total de cel putin doua saptamani. El va comunica cu familia si apropiatii prin semne sau le va transmite nevoile sale in scris.

Citeste si BLESTEM in familia lui Florin Salam. Ce a patit baiatul manelistului – FOTO

I se administreaza un tratament cu antibiotic pe care il urmeaza strict sub supraveghere medicala. Dupa ce va termina tratamentul, nu va avea voie sa cante doua-trei luni de zile. Dupa o reevaluare a corzilor vocale va putea urca din nou pe scena”, a declarat dr. Laura Melinceanu, la Pro Tv.

Citeste si Florin Salam si-a speriat fanii „Ce ti s-a intamplat?”

Comentarii
Adauga un comentariu