Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Salam, prima reacție după scandalul în care a fost implicat Babasha! Mesajul neașteptat pe care l-a transmis: „Taci din gură”

Florin Salam, prima reacție după scandalul în care a fost implicat Babasha! Mesajul neașteptat pe care l-a transmis: „Taci din gură”

14 iun. 2024, 22:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Toată lumea îl cunoaște acum pe Babasha, tânărul cântăreț de manele care a urcat pe scenă la concertul Coldplay de pe Arena Națională, dar a fost huiduit și fluierat de public. Un adevărat scandal s-a iscat în jurul momentului controversat de la spectacol, iar o mulțime de vedete și-au dat cu părerea.

În timp ce unele nume sonore din industria muzicală l-au apreciat pe Babasha, iar altele l-au judecat, și Florin Salam a avut ceva de spus.

„Regele manelelor” i-a transmis un mesaj lui Babasha

În timpul unui live pe TikTok, „regele manelelor” i-a transmis un mesaj lui Babasha, spunându-i că tot ce s-a întâmplat la concertul Coldplay a fost spre binele lui, chiar dacă reacțiile oamenilor au fost unele negative.

„Faptul că au țipat ăia urât, tot bine ți-a prins ție. Crede-mă, stai liniștit! Acum poți să ceri 10.000 (n.r. de euro) pe oră. Eu am dat moda asta, ca idee. Dar trebuie să mai înveți 2-3 sârbe, o horă, nu e chiar așa. Ai grijă să nu te îmbeți. Așa că fii bucuros, taci din gură”, a spus Florin Salam, într-un live pe TikTok.

Babasha, declarații după a doua seară de concert Coldplay

În această dimineață, Babasha a transmis un nou mesaj în care a vorbit despre scandalul în care a fost implicat. S-a declarat foarte emoționat pentru tot ce a trăit și a ținut să precizeze că nu vrea să pară o victimă a acestei situații.

„Vă salut pe toți! Nu vreau să vorbesc foarte mult(…) și vreau să clarific un singur lucru. Eu sunt copleșit de emotii, nu am multe cuvinte de spus, repet, sunt copleșit și nu pot să vorbesc.

Dacă am preconizat eu că ar fi fost vorba de rasism, cu siguranță nu am făcut-o pentru că nu a aclamat lumea numele meu sau pentru că nu a vibrat cu mine, că am înțeles că nu le-a plăcut sau le-a plăcut, treaba fiecăruia. Eu dacă am spus că a fost vorba de rasism este pentru faptul că am auzit huiduielile în care toată lumea a vorbit de culoarea pielii mele, în care am primit foarte multe mesaje de rasism și așa mai departe, nicidecum dacă nu-i place unui om ceea ce fac eu, nu cred că m-am dat drept victimă și de asta nici nu vreau să vorbesc foarte mult pentru că știu că orice
vorbesc acum poate să fie folosit împotriva mea și nu vreau să par o victimă. Las de la Dumnezeu să așeze El toate lucrurile, dar nu am spus eu că e vorba de rasism”, a mărturisit Babasha în cadrul unui filmuleț postat pe contul său de TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *