Scena artistica din Romania

Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre Cătălina Mustață: ‘Am suferit…’

Publicat: 09 apr. 2021
Florin Zamfirescu gesticuleaza cu un deget ridicat
Florin Zamfirescu a oferit detalii uluitoare despre Cătălina Mustață, fosta sa soție după care a suferit enorm.

Florin Zamfirescu a oferit detalii uluitoare despre Cătălina Mustață, fosta sa soție. Cei doi și-au încheiat mariajul în urmă cu mai bine de 10 ani. Aceștia nu își mai vorbesc deloc chiar dacă locuiesc unul lângă celălalt.

Actrița a luat hotărârea să ridice un gard înalt de doi metri pentru a nu-l mai vedea pe fostul soț.

Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață nu își mai vorbesc de mai bine de 10 ani.

‘Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp.

Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți la M… după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo.

Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada ‘Florin Zamfirescu’. Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră…’, a spus Florin Zamfirescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Florin Zamfirescu a suferit după divorț

Florin Zamfirescu a divorțat de Cătălina Mustață pe când acesta avea 62 de ani. În urma evenimentului, actorul a suferit enorm și a trecut prin clipe extrem de grele.

‘Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit…

Ea îmi spunea: ‘nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul’… I-am reproșat o dată: ‘să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură’. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între ‘să devii’ și ‘să parvii’. Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți…’, a mai povestit Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu, probleme de sănătate grave

Florin Zamfirescu are venerabila vârstă de 71 de ani, iar de-a lungul timpului și-a încântat publicul cu talentul său, însă din nefericire problemele de sănătate cu care se confruntă și-au spus cuvântul.

Acesta a povestit recent că trebuie să ia zilnic un pumn de pastile pentru afecțiunile de care suferă. Din fericire pentru actor, cea care îl ajută și îl ține tot timpul sub observație este chiar soția sa, Daciana Toma, care este și medic.

Florin Zamfirescu a oferit detalii uluitoare despre Cătălina Mustață, fosta sa soție după care a suferit enorm.

Comentarii
Adauga un comentariu