National

Flutur, total nemultumit de deszapezirea drumurilor sucevene

Publicat: 07 ian. 2009
1

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut ieri sectiei Suceava a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale sa actioneze corespunzator pentru deszapezirea principalelor rute din judet, aratand ca este total nemultumit de situatia actuala. Flutur a declarat ca este total nemultumit de modul in care se actioneaza pentru deszapezirea drumurilor nationale din judet si a mentionat ca s-a intalnit cu reprezentantii Sectiei Suceava a CNADN pentru ca acestia sa ia masurile necesare.

Presedintele CJ Suceava a spus ca luni seara, in urma ninsorilor, nu s-a intervenit deloc pe drumul european E 85 si ca echipele de deszapezire au intervenit abia ieri dimineata, iar pe una din principalele cai de comunicatii din judet este in continuare zapada framantata.

„Suceava este un judet turistic si nu este normal ca rutele principale sa nu fie deszapezite”, a spus Flutur, care a subliniat ca a solicitat ca firma ce a castigat licitatia pentru asigurarea deszapezirii sa-si faca datoria. „In noaptea de luni spre marti, situatia deszapezirii a fost total necorespunzatoare, in special pe E 85„, a mai spus presedintele CJ Suceava. Totodata, acesta s-a intalnit si cu reprezentantii Transgaz si E.ON Gaz, care au dat asigurari ca in judetul Suceava nu sunt probleme legate de asigurarea necesarului de gaze naturale.

Comentarii
  • un individ care va face reclama negativa ziarului fiind perceput de marea majoritate a populatiei ca un parvenit care a jefuit padurile din nordul tarii si nu numai. Cu deszapezirea e cam acelasi lucru adica a luat banii si reclama ca nu se face treaba. Pai e frumos asa?

Adauga un comentariu