Eveniment-Social

Flux de vaccinare cu serul Pfizer/BioNTech la Centrul USAMV Iași, fără programare

Publicat: 14 mai 2021
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) anunță atât publicul mediului academic universitar, dar și pe ceilalți ieșeni că a deschis încă un flux de vaccinare cu serul Pfizer/BioNTech, destinat persoanelor care doresc vaccinare împotriva COVID-19 fără programare

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) anunță atât publicul mediului academic universitar, dar și pe ceilalți ieșeni că a deschis încă un flux de vaccinare cu serul Pfizer/BioNTech, destinat persoanelor care doresc vaccinare împotriva COVID-19 fără programare.

Toate persoanele cu vârsta peste 16 ani care doresc să se vaccineze sunt invitate să se prezinte la Centrul de vaccinare cu cartea de identitate sau pașaport, inclusiv sâmbăta și duminica, programul fiind cuprins între 8.00 – 19.30. Mai precizăm faptul că la Centrul de vaccinare de la USAMV Iași funcționează și fluxul cu AstraZeneca.

Reamintim că Centrul de vaccinare a devenit operațional din februarie 2021, unde  lucrează o echipă profesionistă care a organizat spațiile puse la dispoziție de Universitate, pentru imunizarea  propriu-zisă și supravegherea post-vaccinare.

Pregătiri intense pentru Maratonul de vaccinare de la UMF Iași

Mai sunt câteva zile până se va da startul maratonului de vaccinare organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Orice persoană care a împlinit 16 ani poate veni la UMF Iași (str. Universității, nr. 16) doar cu actul de identitate, fără programare, începând cu data de vineri, 14 mai, de la ora 16.00, până luni, 17 mai, ora 8.00 și va fi vaccinată cu prima doză de vaccin Pfizer. Rapelul se va asigura la 21 de zile de la prima doză, în weekendul  4-6 iunie. Pentru minori este necesar un acord scris al unui părinte sau tutore legal.

Aproximativ o mie de voluntari (studenți, medici, asistenți medicali și personal administrativ) vor participa la această acțiune susținută și promovată de celelalte universități ieșene (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași), instituții de cultură, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Primărie, Prefectură sau mari companii din Iași.

Adauga un comentariu