Eveniment-Social

Foarte multi ieseni batuti ajung la spital! Un tanar a avut nevoie de ajutorul medicilor

Publicat: 19 nov. 2018
1

In ultimele luni, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" au ajuns foarte multe persoane care au suferit rani grave dupa ce a fost implicate in conflicte verbale, care s-au transformat in adevarate batai. La sfarsitul saptamanii, unitatea medicala mentionata a fost plina de astfel de cazuri.

De exemplu, un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent. Din fericire, starea lui nu este una grava, el fiind dirijat la domiciliu dupa ce a primit ingrijiri medicale in UPU.

Citeste si: Premiera de exceptie intr-un spital din Iasi! Doua vieti au fost salvate in aceeasi noapte! Medicii au avut parte de ore infernale

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Iasi, care a fost implicat intr-un conflict violent. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, pacientul prezenta traumatism craniocerebral si contuzii la nivelul membrelor superioare. Dupa ce a primit ingrijiri in Unitatea de Primire Urgente, tanarul a fost dirijat catre domiciliu, cu indicatii clare din partea medicilor", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu