Eveniment-Social

Foc de artificii, sute de spectatori si un spectacol marca Florin Piersic, la Ateneul din Iasi

Publicat: 06 oct. 2016
1

Datorita numarului mare de solicitari venite din partea publicului pentru spectacolul de inaugurare a Salii Mari (programat sambata, 8 octombrie, de la ora 19:00), Ateneul din Iasi pune la dispozitia doritorilor inca o suta de locuri pe scaune, pe esplanada amenajata în fata cladirii. Tunurile de caldura, ceaiurile aromate si vinul fiert vor asigura cele mai bune conditii de vizionare pe cele doua ecrane gigant montate în fata institutiei!

Citeste si :  SOLD OUT! S-au vandut toate biletele pentru spectacolul lui Florin Piersic de la Ateneu

Evenimentul se va încheia cu un superb foc de artificii, lansat de pe acoperisul Ateneului din Iasi. Participarea este gratuita”, arata organizatorii. De precizat ca, inaugurarea Salii Mari se va face cu un spectacol de zile mari. Cel mai indragit actor roman al tuturor timpurilor, Florin Piersic – invitat de onoare – va sustine un show extraordinar intitulat „Florin Piersic… Pur si simplu!”.

Citeste si :  Se anunta spectacole grandioase la Ateneul Iasi! Succesul evenimentelor trecute este rasunator

Aici deja, toate biletele au fost vandute. Valoarea unui tichet a fost de 50 lei. Astfel, timp de trei ore, marele maestru român va „presta” un spectacol în maniera care l-a consacrat si care va genera o reactie spontana a spectatorilor. „Florin Piersic va punctat cele mai importante evenimente din viata sa, prin intermediul unui montaj vizual cu secvente din câteva din rolurile din filmele, respectiv piesele de teatru care l-au consacrat, presarate cu imagini din arhiva personala”, este descrisa oficial reprezentatia. 

Citeste si :  Toamna speciala la Ateneul Tatarasi. In prim-plan este maestrul Florin Piersic – GALERIE FOTO
Comentarii
Adauga un comentariu