Actualitate

Focar de infectii in zona Profi?! Iesenii se plang de mizeria din jurul supermarketului

Publicat: 26 iul. 2018

Iesenii care locuiesc in zona Alexandru, mai precis langa supermarketul Profi, se plang de mizeria din jurul magazinului. Situatia nu este una prea fericita pentru iesenii care locuiesc in zona, dar si pentru cei care tranziteaza zona. Oamenii sunt nevoiti sa ''infrunte'' in fiecare zi mirosul greu ce ''pluteste'' in zona. Vecinii au precizat ca inaintea deschiderii supermarketului Profi acestia faceau, prin rotatie, curatenie in zona. Odata cu deschiderea magazinului Profi, oamenii sunt de parere ca angajatii magazinului trebuie sa asigure curatenia. Legal vorbind, supermarketul trebuie sa asigure igienizare zonei aferente magazinului.

Ultimele noutati din scandalul legumelor congelate contaminate cu Listeria! Ce va aparea pe etichetele produselor

Nepasarea managerilor, angajatilor, fac ca aceasta zona sa fie un real focar de infectii. Nu putem sa nu ne punem intrebarea logica (lasand la o parte speta legala): Voi, angajatii, pe unde intrati in magazin?! 

Comentarii
  • Asa e! Corect si frumos articol…sa stranga angajatii magazinului dupa toti alcolistii, tablagii si mosii care stau toata ziua si taie frunze la caini pe langa magazin…asta nu ati prins in poze ziarul lui peste?!…

Adauga un comentariu