Economic Local

Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricole

Publicat: 16 mart. 2017
1
Au fost publicate versiunile finale ale Ghidului Solicitantului pentru submasurile privind infrastructura de baza si cea de acces ai caror beneficiari sunt autoritatiile locale, asociatii ale acestora, ONG-urile, precum si alte tipuri de beneficiari în functie de specificul investitiei. Astfel, toti cei interesati sa acceseze fondurile europene nerambursabile din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020) pot consulta programul „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice componentele de infrastructura agricola si silvica)”, pentru sM 7.2 – Investitii în crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica, precum si pentru sM 7.6 – Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural pentru întreg teritoriul.

Vezi si : Fondurile pentru infiintarea de firme noi se pot obtine pana in luna mai
 

„Precizam ca de la momentul publicarii variantelor finale ale Ghidului Solicitantului si deschiderea sesiunilor de primire a proiectelor trebuie sa treaca un interval de minimum 7 zile, conform prevederilor Regulamentului de organizare si functionare al procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor pentru proiectele aferente masurilor din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020”, au precizat reprezentantii Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

 Sprijinul financiar în cadrul submasurii 4.3 – Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice se acorda pentru înfiintarea, extinderea si modernizarea infrastructurii agricole de acces catre ferme (infrastructura agricola) si pentru înfiintarea, extinderea si modernizarea cailor de acces în cadrul fondului forestier. Beneficiarii eligibili pentru finantare prin sM 4.3 – componenta agricola – unitati administrativ teritoriale si asociatii. Pentru proiectele de investitii în infrastructura agricola, sprijinul public nerambursabil este de 100 la suta din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi 1.000.000 euro/proiect.

Vezi si : LOVITURA! Un functionar public ajuns mare mosier peste terenurile din Iasi si incaseaza despagubiri uriase de la stat 

Adauga un comentariu