Actualitate

Fondurile de pensii, actiuni la RCS&RDS. Valcov, atac dur: ASF trebuie sa intervina

Publicat: 28 iul. 2018
1

Darius Valcov a vorbit la emisiunea lui Victor Ciutacu despre mafia din energie.

Darius Valcov, omul din spatele programului de guvernare al PSD, a dat exemplul RCS&RDS, compania care a intrat recent si pe piata de energie din Romania.

„Avem mari probleme cu mafia din energie. Ne ameninta si ne santajeaza ca ne pun catusele. Daca nu noua, familiilor. Ei sunt cei care ne fac pe noi penali, noi ne luptam cu acesti mafioti.

Atac dur la adresa companiei RCS&RDS

Darius Valcov, consilier al premierului, a declarat ca sase din cele sapte fonduri de pensii private care opereaza in Romania au cumparat "actiuni la RDS in conditiile in care intr-un an de zile actiunile au scazut cu 25%, adica azi compania nu mai valoreaza patru miliarde, valoreaza trei. Intr-un an trendul este sa se duca cu inca 25% in cap, in conditiile in care astazi compania are 1,2 miliarde de euro datorii", a declarat Darius Valcov, in cadrul unei emisiuni la Romania TV.

"ASF trebuie sa intervina pentru ca atunci cand te listezi la bursa vii cu un prospect si spui 'cumparati actiuni la Digi ca actiunea e cu 10% mai mult', iar intr-un an tu esti cu 25% mai putin, nu te dezvolti, iti faci mai multe datorii, sa stii ca in acel moment se cheama in SUA frauda, iar aceasta frauda trebuie verificata. Luni pe bursa poate oricine sa verifice de ce o companie care are tehnologia invechita pentru ca suntem amandoi constienta ca in 3-4 ani nu se va mai trage cabluri in Romania si nicaieri in lume, azi avem alte tehnologii", a afirmat Darius Valcov.

Comentarii
  • M-ați convins definitiv!!! Cei mai credibili și mai curați ne-mafioți indivizi: Ciutacu-papă rahatu’ și Vâlcov-colecționaru’ din cavou! Rds este de sorginte maghiară, mâine-poimâine aflăm că cei de la Digi, cel mai echilibrat post de știri, sunt oamenii celui mai cunoscut ungur: Soros!

  • Mai era un Rusanu pe la Asf cu hoteluri de 4 stele si n afaceri…banuiesc ca tot din salariu si ceva maruntis a facut avere! Statul striga hotii! Statul corupt!

  • mergi ma in cimitir la tablourile si la banii tai furati si lasa-ne ca esti un hot penibil, mars de pe scena politica si de la televiziuni, hotule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Au intrat în panică, au început să atace dur pe toți ca să poată scăpa basma curată cu tot ce au furat până acum.Nu mai au rușine, frică de Dumnezeu, nu mai au nimic. Vor amnistie și atacă, atacă chiar și pe Dumnezeu. Uitați-vă ce figuri disperate au și cum se uită în jos când vorbesc cu noi.

Adauga un comentariu