Local

Forbes acorda Iasului titlul de „Capitala economica a Moldovei”

Publicat: 14 feb. 2014
1
Forbes Romania organizeaza pe 27 februarie, in Bucuresti, Gala „Best Cities Awards„, eveniment la care vor fi prezenti reprezentanti ai autoritatilor locale din marile orase ale Romaniei, membri ai guvernului, ambasadori, parlamentari, precum si membri ai mediului de afaceri. In topul realizat de Forbes Romania si care este subiectul galei, Iasul va primi distinctia „Capitala economica a Moldovei„, o recunoastere a potentialului economic pe care il detine municipiul in aceasta zona a tarii.
Gala „Cele mai bune 40 de orase pentru afaceri” se afla la cea de-a doua editie, prestigioasa revista economica realizand un clasament al oraselor in functie de investitiile private initiate si a potentialului pentru dezvoltarea de noi afaceri. Topul Forbes ia in considerare atat cresterea economica in mediul urban cat si punctele forte si slabe ale fiecarui oras pentru noi investitii cu scopul de a creiona caile sustenabile de dezvoltare a oraselor din Romania, cele care vor aduce dupa sine nu doar crestere economica, ci si o crestere a calitatii vietii.
Comentarii
  • Iaşului… Paşcanului… Unghenului… Bucureştului… Careului… Ploieştului… Topolovenului… Feteştului… Târnăvenului… Buştenului… Petroşanului… Urzicenului… Lupenului… Piteştului… Oneştului… Țăndăreului… Mărăşeştului… Vasluului… Negreștului… Morenului… Fălticenului… Tecucului… Flămânzului… Dorohoului, dacă vă luaţi după analfabetul de acolo.

Adauga un comentariu