Magazin

Formula misterioasa a Coca Cola, scoasa din seif dupa 89 de ani

Publicat: 03 nov. 2014

„A sosit timpul ca formula noastra secreta sa se intoarca acasa” a spus Muhar Kent, directorul general Coca Cola.

Compania Coca Cola a decis sa scoata din seif, pentru prima data din 1925, formula bauturii care ii poarta numele si care a devenit cea mai populara racoritoare din lume. Reteta cu ingredientele secrete va fi expusa in muzeul companiei din Atlanta. Insa nu la modul in care se astepata toata lumea… Ea nu va fi la vedere, ci va fi inchisa intr-un nou seif care a fost dus in sala centrala a muzeului. In consecinta, vizitatorii nu vor putea vedea formula in sine, ci… seiful care o contine.

Citeste si Anuntul NEASTEPTAT al gigantului COCA-COLA

Formula in sine, care dateaza din 1886, va ramane ascunsa in continuare de ochii curiosi. In 1925, lista cu reteta originala a fost depusa in cel mai sigur seif al bancii SunTrust, care a devenit atunci un partener al companiei.

Decizia companiei , de a scoate din seiful bancii formula secreta, nu are nimic in comun cu intentia institutiei bancare de a vinde participatiunile Coca Cola.

Citeste si Motivul ULUITOR pentru care INDIA inchide o fabrica Coca-Cola

“A sosit timpul ca formula noastra secreta sa se intoarca acasa” a spus Muhar Kent, directorul general Coca Cola, conform rtv.netloading...

Adauga un comentariu